mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
torek, 26.11.2024 : 13:25:17

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: bernski planšarski pes - čvek
Strani: 1 ... 51 52 53 54 55 [56] 57 58 59 60 61 ... 172   Dol
Natisni
Avtor Tema: bernski planšarski pes - čvek  (Prebrano 260072 krat)
0 članov in 5 gostov pregleduje to temo.
AlesKo
nekaj malega že vem
Spol: Moški
Sporočil: 130

« Odgovor #825 : ponedeljek, 17.01.2005 : 14:38:06 »

Še naš komentar razsatve:  Na razstavi je bilo super. Še posebej v redu se mi je zdel sodnik na specialki, ki si je vsakega psa vzel kar nekaj časa in vsakega zelo natančno pogledal. Tudi na koncu  je zmagal (pišem o razredu v razredu starejših, ki me je najbolj zanimal) najboljši pes, čeprav je bil moj tihi favorit Dumbledor in psarne Antichi Mulini (jasno, če je pa foter naše Bashe  Wink. No, tudi tretje mesto ni slabo.
Skratka vse je bilo ok in če nas ne bi v avtu čakala Baska, ki zaradi  gonitve ni mogla v razstavni prostor, bi zagotovo ostali do konca.
Logiran
Olly
rad pišem
Spol: Ženska
Sporočil: 273

« Odgovor #826 : ponedeljek, 17.01.2005 : 20:32:49 »

No kdo vse je bil na specijalki 15.Huh  Js sm videla samo Avrelijo in lastnike Melly, no saj sem druge tudi gotovo, samo nisem vedela, da ste to vi. MI smo zelo kmalu šle okoli pol sedmih, sedmih, malce po tem, ko je Baldi končal s svojim rastavljanjem. In do kdaj je bila specijalka? Ima kdo kakšne slikice od tam???
Čawči
Logiran
Olly
rad pišem

« Odgovor #827 : petek, 21.01.2005 : 19:52:59 »

Kje ste se izgubili moji bernčki??
Ravno včeraj sem Lenny naredila novo igračko (mal šivanja) tko mal brezveze pa sm gor dala črko L-kt začetnica imena, glede na to da je iz blaga, pa mislim, da bo prav kmalu strgana Wink Kaj moram Cheesy, veselje pa upam, da bo trajalo vsaj še nekaj časa, dokler moja igračka ne bo uničena Angry
No napišite kaj...ste se kar zgubili!
Logiran
Rincy
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.205

« Odgovor #828 : petek, 21.01.2005 : 20:24:10 »

Živjo!

še smo tukaj ;)Komaj čakamo nedeljo gremo na srečanje v kranj...torej vsi ki imate v nedeljo,23.1.2005 ob 14.00 čas pridite več informacij in natančna pot do tja v temi srečanja v kranju(člani med seboj Wink)

eno vprašanje....
imajo lahko berniji po vrhu skodrano dlako??ker ima Gaja(bernka-nerodovniška) ravno dlako Rina pa kodrasto...kaj je prav Huh

lp,
Nina&Rina
Logiran
AlesKo
nekaj malega že vem

« Odgovor #829 : petek, 21.01.2005 : 20:51:46 »

Po standardu je zaželjena rahlo skodrana dlaka - ne sme biti pa preveč.
Logiran
Rincy
rad prihajam sem
*

« Odgovor #830 : petek, 21.01.2005 : 21:53:27 »

Živjo!

Evo na tej sliki se vidi razliko med Rino in Gajo....vsi pravijo(na sprehodu) če jo navijam....samo meni se ne zdi preveč Roll Eyes

http://bernirina.moj-album.com/slike/77420/PwQ5BgWg2ZKDPs6I.jpg

lp,
Nina
Logiran
Olly
rad pišem

« Odgovor #831 : petek, 21.01.2005 : 22:50:42 »

Rincy mislim, da ni nič narobe, če ima Rina malce bolj nakodrano dlako. Tudi Lenny jo ima, samo ne toliko kot Rina, pa spet ne tako malo kot Gaja, ne vem kaj bi bilo točno prav. Meni je Lenny všeč takak kot je Wink
Logiran
AlesKo
nekaj malega že vem

« Odgovor #832 : sobota, 22.01.2005 : 12:44:36 »

pa jo ma res kar precej nakodrano, samo to je zato, ker je še mlada. Pozneje se bolj poravna.
Logiran
Blumina
nekaj malega že vem
Sporočil: 186

« Odgovor #833 : sobota, 22.01.2005 : 13:59:34 »

Najprej vsem eno vprasanje. Kje so sliiikeeeee s specialke. Toliko se je bliskalo od fotografov, a nobene fotke nikjer  Cry
Midve z Geo pa tako cakava kaksno fotko naju z vozickom. Le Noli je do sedaj uspela delit foto utrip.
Vprasanje koliko casa bo moja veteranka se lahko vozila vozicek? Undecided Zato sobotni fotografi specialke, na plan  Cheesy
Rincy ne sekiraj se prevec. Moja Gea ima prav tako kodrcke kot tvoja. Bo pac malo bolj skodrana! Pa kaj! Se vedno bo tvoja najboljsa prijateljica in tvoja naj kuzika. Ce te pa glede razstav skrbi, pa obstajajo finte, katerih se posluzujejo vsi izskuseni razstavljalci. Meni so ta stos pokazali sele pred kratkim, ko so razstavljali neko drugo pasmo.
Lahko ti posljem privat malo vec.  Wink
Pozdrav vsem in pojdite na soncek! Jaz sem ravnokar z dolgega sprehoda. Smo uzivali vsi! Stirinozniki in dvonozniki
Blumina
Logiran
Rincy
rad prihajam sem
*

« Odgovor #834 : sobota, 22.01.2005 : 14:12:38 »

Blumina

Jaz se nič ne sekiram,ker ima bolj nakodrano dlako...meni je prav všeč Cheesy.Sem pa zato vprašala ker ima Gaja čisto ravno Rina nakodrano....sicer je pa ne bom vozila na rastave,tako da je to prav vseeno.Prideva pa z Rino skupaj na rastavo v Hrušici,če bo lepo vreme-ampak samo kot gledalki Wink

lp,
Nina&Rina
Logiran
rina
rad pišem
Sporočil: 260

« Odgovor #835 : sobota, 22.01.2005 : 20:29:30 »

Ko ravno sprašujete za slike, iz specialke imam eno prav posrečeno slikco bernija:
http://rina.moj-album.com/slike/57377/RAN466ZWaypu6Pfb.v.jpg
Slikala pa je moja mlajša sestra in med drugim naredila tudi tole sliko:
http://rina.moj-album.com/slike/57377/8l1FFtmWlt95WG8n.v.jpg
Je bilo pa bernijev res veliko. Blumina, jaz sem videla dva bernija z vozičkom, samo takrat nisem imela fotoaparata pri roki, drugače bi vas sigurno poslikala.

Lp

Logiran
Tjasa01
novinec
*
Sporočil: 3

« Odgovor #836 : nedelja, 23.01.2005 : 13:44:09 »

Mi lahko kdo da sliike bernijev. Mogoče ga dobim spomladi. Moj email je tjasa01@email.si
Če ima kdo slike tega prelepega psa, ali mi jih lahko pošlje na zgornji email naslov.

LP  Tjaša  Cheesy Cheesy
Logiran
Rincy
rad prihajam sem
*

« Odgovor #837 : nedelja, 23.01.2005 : 13:50:56 »

Živjo Tjaša01!

če si temo prelistala malo nazaj,si videla ko smo oblavljali linke od slik naših bernijev....od Rine si jih lahko pogledaš na: http://bernirina.moj-album.com (pod Rina).

lp,
Nina

p.s.Zdaj se gremo pa zdivjat(Rina mislim Roll Eyes) v Kranj...se slišimo Wink
Logiran
Olly
rad pišem

« Odgovor #838 : nedelja, 23.01.2005 : 16:03:41 »

Tudi jaz malo pogrešam slikice, sicer jih je nekaj res pod tistem kar je poslala rina, drugače se spomnim,d a je bilo veliko fotografov, ampak kje so slikice??? Ma še kdo kako? Mi fotoaparata nismo imeli seboj...žal!
Čaw
Logiran
icey
nekaj malega že vem
Sporočil: 182

« Odgovor #839 : sreda, 26.01.2005 : 18:14:52 »

Živjo!

Jaz bi pa rada apelirala na Tjašo, da če se že odloča za bernija, naj najprej prebere kar je le mogoče o pasmi, negi, vzreji, standardu in zdravju (zelo obširno je vse to prikazano na spletni strani bernski-klub.si)!
Bolj kot slike bo pomagalo, če bo kakega bernija videla v živo, ob tem pa ima lahko izredno priložnost, da njegovega lastnika povpraša o pasmi!
Jaz sem naredila sicer napako, in ko sem že imela izbranega mojega Kinga, o pasmi prav veliko nisem vedela, a sem imela srečo, da sem se oglasila pri pravi vzrediteljici, potem pa sem vse zamujeno nadoknadila.
Zdaj imam zdravega, čudovitega Kinga, kar pa je le srečno naključje, vsaj glede na to, kako k vzreji pristopajo nekateri lastniki teh prekrasnih kužkov.
Skratka TJAŠA vsa opozorila, ki jih boš deležna so zgolj dobronamerna in želijo pripomoči k temu, da boš imela svojega bodočega družinskega člana dolgo dolgo let, predvsem pa, da mu boš nudila življenje, ki si ga zasluži!
To seveda velja tudi za druge morebitne kupce bernijev!
Logiran
Strani: 1 ... 51 52 53 54 55 [56] 57 58 59 60 61 ... 172   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: bernski planšarski pes - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.