mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
torek, 26.11.2024 : 13:55:52

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: bernski planšarski pes - čvek
Strani: 1 ... 48 49 50 51 52 [53] 54 55 56 57 58 ... 172   Dol
Natisni
Avtor Tema: bernski planšarski pes - čvek  (Prebrano 260105 krat)
0 članov in 10 gostov pregleduje to temo.
icey
nekaj malega že vem
Spol: Ženska
Sporočil: 182

« Odgovor #780 : četrtek, 23.12.2004 : 10:13:32 »

No Kinga sem nazadnje kopala v začetku novembra, ko je šel za teden dni v varstvo in je moral dišat...Fotke pa so izpred nekaj dni - res pa je bil pred slikanjem skrtačen.
Tu pa za pokušino ena lanska oktobrska iz Ribniškega Pohorja-zimska idila še pred zimo, seveda ni manjkalo dobre bernske družbe....letos le še lep spomin!  Undecided
Logiran
Rincy
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.205

« Odgovor #781 : ponedeljek, 27.12.2004 : 19:31:35 »

živjo!

Danes je Rina čisto "fuč".Bili sva v Vodicah pri Ireni(irenchy).Zraven je bila tudi Zara(od mary).Kljub rahlemu dežju smo se imele odlično Wink.Zelo bi bilo lepo če bi se enkrat tudi teli naši berniji dobili skupaj, kaj pravite Huh
še ena slika...ko smo jih ujele skupaj Wink
http://irenchy.moj-album.com/slike/29628/M2xKidkQdJsvf_Fc.v.jpg

ostale slike si lahko ogledate v ireninem albumu: http://irenchy.moj-album.com

lep pozdrav,

Nina in (izmučena Grin)Rina
[slika spremenjena v povezavo; Jana]
Logiran
Rincy
rad prihajam sem
*

« Odgovor #782 : ponedeljek, 27.12.2004 : 19:33:23 »

popravek linka da boste našli: http://irenchy.moj-album.com/album/75006/?stran=1  

lp,
NIna
Logiran
Rincy
rad prihajam sem
*

« Odgovor #783 : četrtek, 30.12.2004 : 16:34:09 »

Pozdravljeni!

Kje pa ste vsi?So vas izmučili tile prazniki Roll Eyes Jaz imam počitnice tako da lahko z Rino hodiva na dolge(daljše kot ponavadi)sprehode.Včeraj je bila tukaj irena(irenchy) in Rina je ponovno uživala 100/h.Prilagam eno lepo slikico,ki pa upam da ni prevelika Wink
http://bernirina.moj-album.com/slike/77420/9ZPsFFNABf85vSCI.jpg 55.27 KB
ostale slikice si pa lahko pogledate v Rininem novem albumu: http://bernirina.moj-album.com  pod domžale,29.12.2004
Danes je bila Rina spuščena na sprehodu pa nasproti "prileti" nek mešanec z sttatfordom(upam da sem prav napisala) Rina hoče do njega ko kar naenkrat prileti še doberman...Rina na srečo uboga na odpoklic ko gre nasproti pes in se je obrnila in prišla k meni ko sem jo poklicala!doberman pa je skakal okoli in lajal.....na srečo je prišel lastnik in ga poklical k sebi...

lepo se imejte in uživajte,

Nina&Rina

[slika spremenjena v povezavo; Jana]
Logiran
icey
nekaj malega že vem

« Odgovor #784 : četrtek, 30.12.2004 : 20:35:25 »

Pozdrav pasjeljubcem!

Ljudje - na Pokljuko pojdite!!! Tam gori je zimska pravljica - preverjeno danes v prečudovitem vremenu!
Kingu smo končno privoščili sneg in revež zdajle spi kot top. Ni pa nič lepšega kot tiste iskrice v očkah, ko je zagledal sneg in tisto veselo tekanje in skakanje po njem... Idila! Se je pa prec poznalo, da ga je situacija povsem prevzela, ker je rabil kake pol ure, da je začel ubogat-to je pa tam nujno, saj avtomobili z zaletom vozijo po ledeni cesti in gorje, da bi se kateri ustavil-potem ne more več naprej! Skratka potrebna je previdnost ali pa vrvica!
Za nas se je vse srečno izteklo, ker je očitno King precej pameten, saj je kmalu dojel, da je veliko bolj varno če me upošteva... Le še ena potrditev, da so naši kužoni izredno brihtna bitja!
Jutri poleg novega leta King praznuje tudi 3. rojstni dan in želi ob tej priložnosti voščiti tudi sestricama!!!

PRIJETNO PRAZNOVANJE NOVEGA LETA VAM VOŠČIVA IN ČIM VEČ NEPOZABNIH TRENUTKOV V NJEM!
Urša in King
Logiran
Rincy
rad prihajam sem
*

« Odgovor #785 : sobota, 01.01.2005 : 01:31:29 »

Srečno zdravo ter uspešno 2005

Nina&Rina
Logiran
Rincy
rad prihajam sem
*

« Odgovor #786 : nedelja, 02.01.2005 : 22:51:45 »

živjo!

smo preživeli novo leto in zelo zelo lep sončen vikend Wink Ene par utrinkov lahko "ujamete" na slikah ;)Sem jih zmanšala... Smiley
23Kb-še ena božično novoletna Wink

http://bernirina.moj-album.com/slike/77420/befk0cCzOQ_eF9Wg.jpg  36Kb

več slik na: http://bernirina.moj-album.com po albumom Rina-tam je tudi slikana Gaja Wink

zdaj se pa lepo imejte pa se slišimo čez en teden...do takrat pa uživajte 100/h Wink

lp,
Nina&Rina
Logiran
oks
odvisnež
Sporočil: 673

« Odgovor #787 : ponedeljek, 03.01.2005 : 08:20:56 »

No, me veseli, da se je nabralo kar precej novih sporočil od kar sem zadnjič obiskala forum...Midva sva čez novo leto uživala v Bohinjski bistrici...v pravi pravljici. Snega je več kot dovolj, bil je sonček in ivje na drevesih, tako da si lahko samo predstavljate to pasjo uživancijo.... Cheesy Grin
Logiran
Olly
rad pišem
Sporočil: 273

« Odgovor #788 : ponedeljek, 03.01.2005 : 20:15:22 »

Nismo se izgubili! Nam nekaj časa ni delal internet, sedaj pa za silo bo... Kdo vse pride v Ljubljano na gospodarsko rastavišče?? Mislim da mi da! Saj je 15.januarja, kajne?! In kdaj se začne, konča..? Včeraj smo bili (jaz, ati, Lenny) na Osolniku (hirb v bližini Škofje Loke, po poti smo se imeli fino, še največje veselje pa je bilo, da smo proti vrhu zasledili sneg! Lenny je skalkala po njem...in groza! Sploh ne Wink metali sva se po belem snegu! Saj bom dala slikice, z dvema snežakoma, ki sta bila gori postavljena, samo z digitalca jih moram dat to bo pa še mal....trajal...ampak upam da bo čiprej! Rincy; tvoj nov album je super!
Uživjate!
p.s. Kako je bilo za novo leto? Petarde, rakete? Kako so prenašali vaši kosmatinčki? Mi smo Lenny dali veliko kost in potem je bili recimo da ok, saj se je bala, ampak smo jo pomirili, tako da je tiste pol ure, ko je bilo najhuje potrpela... Čaw
Logiran
icey
nekaj malega že vem

« Odgovor #789 : torek, 04.01.2005 : 11:22:32 »

Živjo!

Novička za vse, ki pridete na specialko-prijavljenih je preko 50 bernčkov (pa kak zamudnik še pride), tako da se nimate kaj bati, da ne bo konkurence!
Če je kdo pozabil-začetek je predviden ob 17-ti uri v soboto, 15. januarja. Kdaj bomo lahko začeli pa je odvisno od sodnika, ki sodi tudi dopoldanski CACIB, tako da štartamo, čim bo prost! Seveda če imate čas ne zamudite CACIBA, kjer bo preko 1200 psov (v nedeljo le kakih 100 manj). Skratka obeta se pravi pasji vikend!
Zadeva bo očitno odlično organizirana (naši kužki bodo hodili po tapisonu, lep prosim Roll Eyes)  
Uživajte prve dni novega leta, naslednjo soboto pa pridite mal na Gospodarsko razstavišče pošnofkat!
Logiran
oks
odvisnež

« Odgovor #790 : torek, 04.01.2005 : 11:27:20 »

Icey!
Si se odločila, da boš razstavljala Kinga al boš med nami delovčki? Wink
Logiran
icey
nekaj malega že vem

« Odgovor #791 : torek, 04.01.2005 : 13:25:59 »

Oks: King bo imel priložnost zažareti v vsej svoji lepoti, tako da tisti, ki ga poznate sploh ne rabite hodit na razstavo, ker ste najlepšega že itaq videli!  Grin
Ja res sm ga prijavila-prvič, zadnjič in nikoli več, zarad ljubga firbca. Seveda bo najglasnejši, ker v množici noče bit privezan, saj se mu zdi, da potem zamudi vso zabavo...Potem pa cvili in stoka.  Meni je pa nerodno, ker vsi mislijo kako nevzgojenega psa imam! sram
Ampak v bistvu tale moj kosmatinček ni navajen bit privezan, ker se vedno sprehaja svobodno in je povodec le za nujne primere (promet, gneča, nevarnost...). Dejstvo je, da je firbčen (po gospodarici) in jst mu ne zamerim, če hoče bit povsod zraven-imam pač družabnega bernčka!  Wink
Seveda bom pa vskočila tudi med workerje, da bo šel lahko kdo iz štanta lulat! Grin
Logiran
oks
odvisnež

« Odgovor #792 : torek, 04.01.2005 : 13:35:01 »

No, tole je pa dobra novica, da bo tvoj lepotec eden izmed 5o ih bernčkov...Bomo navijali na ves glas! Grin
Logiran
AlesKo
nekaj malega že vem
Spol: Moški
Sporočil: 130

« Odgovor #793 : torek, 04.01.2005 : 13:56:53 »

Mene pa zanima nekaj. Kdaj moramo prit na gospodarsko rastavišče, če smo prijavljeni za klubsko razstavo?
Logiran
icey
nekaj malega že vem

« Odgovor #794 : torek, 04.01.2005 : 17:04:48 »

AlešKo-tekom tega tedna bomo odposlali potrdilo prijave vsem prijavljenim. Tam bodo točna navodila glede prihoda in drugih zadev. Vsekakor pa je dovolj zgodaj da ste tam kakšno uro-uro in pol pred začetkom, da se namestite, prijavite, počešete...  Wink

Se vidimo...
Logiran
Strani: 1 ... 48 49 50 51 52 [53] 54 55 56 57 58 ... 172   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: bernski planšarski pes - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.