mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
torek, 26.11.2024 : 14:32:12

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: bernski planšarski pes - čvek
Strani: 1 ... 44 45 46 47 48 [49] 50 51 52 53 54 ... 172   Dol
Natisni
Avtor Tema: bernski planšarski pes - čvek  (Prebrano 260113 krat)
0 članov in 2 gostov pregleduje to temo.
Rincy
rad prihajam sem
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.205

« Odgovor #720 : nedelja, 05.12.2004 : 16:26:41 »

Mislim da sem že povedala ja pa bom še enkrat Wink
No mi smo se odločili da nebomo imeli maldičkov,ker ima do takrat lahko hude težave z navidezno brejostjo in podobno.Zato smo se tako odločili. Pa tudi zato ker imamo v ulici dosti psov(samcev) ki bi potem hodili po cele dneve čakat na Rino Undecided
Upam da razumete!
Drugače pa sva ravno prišli s sprehoda moram rečt da sem zelo presenečena(pozitivno) mami je včeraj rekla da ni več tako ubogljiva ko je spuščena da pride ampak jo moraš večkrat poklicat....pa jo danes peljem jaz jo spustim in ona hodi zraven mene (prej je takoj tekla skakala...) jaz prav" meni je še bolje da tako hodiš" prideva na travnik za nama hodi pes(privezan) rina ga samo pogleda in gre za mano....ob vodi so potke ponavadi je tekla gor dol no danes je tudi samo TAKOJ ko sem jo poklicala je že stala od moji nogi in dobila je piškot(pasji)!
Res sem bila zelo presenečena Cheesy

Ja res upam da smejo it berniji v "halo" če se ne rastavljajo Smiley Če gredo 100% lahko bo prišla zraven drugače pa jo boste videli na kakšnem klubskem pikniku.

en lep pozdrav kljub slabemu vremenu
Nina in Rina

p.s.
essy

imate mogoče kakšno slikico od vaše psičke??
Logiran
Olly
rad pišem
Sporočil: 273

« Odgovor #721 : nedelja, 05.12.2004 : 16:28:03 »

Ja Essy, saj imam še veliko slik..tudi od berenke, ki je bila z vami na Krnskih jezerih....in je imela bolj malo črte....no bom dala še kakšno gor... Še enkrat ti izrekam sožalje in ti želim veliko užitkov z novimi berniji Wink Lenny je psička mamice Melly iz prvega legla. Rina od Rincy pa od drugega in vem da je eno psičko iz drugega legla vzel Baldi, sklepam da je bila torej ta psička pri vas. Tudi jaz se že veselim srečanja, ki bo januarja...skoraj zagotovo pridemo...upam da bomo imeli Lenny sabo, ne bomo pa razstavljali. Blumina: Saj sploh nismo opravljali Smiley samo malo smo se pogovarjali o vaši živalski družinici Wink Vaša kozica me je še posebaj navdušila.
Essy: vašo stran sem si ogledala že dolgo nazaj sedaj pa spet, ko ste naredili kar nekaj spremem....slikce (vse kar jih imam pa bom še dodala va albumu), da si jih boste lahko ogledali.
Veeeeeliko bernskega veselja naj vam prinese današnji Miklavž;)
Logiran
Olly
rad pišem

« Odgovor #722 : nedelja, 05.12.2004 : 16:32:39 »

Essy:

ako je že ime tisti psički....ki je bila tudi na Krnskih jezerih???
Logiran
essy
novinec
*
Sporočil: 22

« Odgovor #723 : nedelja, 05.12.2004 : 17:51:59 »

Drugi psički,ki je bila z nami pa je ime Aura. Če imaš še kakšne slike pa jih kar objavi.

Lep dan

Essy
Logiran
manetka
rad pišem
Sporočil: 316

« Odgovor #724 : nedelja, 05.12.2004 : 17:57:39 »

Vidim, da ste tukaj v teh dneh napisali kar veliko.
O Essy me je slaba novica čisto presenetila Sad. Tudi moje sožalje.
Z velikim veseljem sem spremljala njeno letošnje leglo poleti, ko ste objavljali slike malih bernijev.
Kar težko je verjeti kako se stvari v malo časa obrnejo čisto na glavo, izgubiti tako mladega psa je res tragedija.

Pri nas je bilo danes, kar veselo Leyla je imela že zjutraj pasjo kopel v banji, saj se je nekaj dni nazaj veselo vrgla v neko smdečo svinjarijo na travniku Lips Sealed.
Od kopanja je še zdaj čisto utrujena, ampak se je izplačalo, sedaj je kot prava manekenka Roll Eyes.

Lp Manca

Logiran
oks
odvisnež
Sporočil: 673

« Odgovor #725 : ponedeljek, 06.12.2004 : 08:46:40 »

No, sem prijatno presenečena ker je v "našo" bernsko temo vstopilo kar nekaj "novih" forumovcev. Wink
Icey...mislim, da si naštela vse bernčke, ki so pozirali za koledar in povem ti, da že komaj čakam konec leta, da ga obesim...Tole je bila pa dobra stvaritev, ni kaj! Grin
Olly...Od kje poznaš Oksa? Undecided
Essy...dobrodošla spet na forumu...pa težko čakam ažuriranje vaše spletne strani!
Blumina...vrjetno se vidimo na specialki, a ne?

Lep bernski pozdrav in v pričakovanju snega  Kiss
Logiran
Rincy
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.205

« Odgovor #726 : ponedeljek, 06.12.2004 : 16:47:49 »

oks

ko si napisala da komaj čakaš da ga obesiš jaz sem bila tako nestrpna da sem ga kar obesila in že visi v moji sobi Grin..po novem smo že v januarju 2005 Cheesy Wink   kdo pa je na prvi sliki(januar) oks?deep?

lp Nina
Logiran
Blumina
nekaj malega že vem
Sporočil: 186

« Odgovor #727 : ponedeljek, 06.12.2004 : 20:30:58 »

Oks!
Moja zlata Gea zopet prezivlja tezke dni, saj jo je zopet stisnila njena borelioza. Zato o specialki sploh ne razmisljam vec. Moram pa priznati, da me je imelo, da bi jo prijavila med veterane. Malo za salo, malo zares, saj jo je ze nekaj casa prav lepo pogleat. Dlake toliko, da bi jo lahko izvazala Shocked Cheesy
Kot receno njena bolezen je spet udarila in zdaj je cas, da poskrbimo najprej za to. Je pa nekaj res, da jaz bom sigurno tam in bom navijala za vsa vas. Da vam bo uspelo predstavit svoje medvedke tako, da boste ponosni nase in na njih. Potem sploh ni pomembno kaj bo rekel sodnik.
Ne vem se ali naj prijavim svojo ta drugo pobalinko Blum, saj je ravnokar zacela metati dlako dol in mislim, da nima pravega smisla. Bo pa moja denarnica kar srecna. Bo vsaj v januarju nekaj v njej ostalo Tongue Wink
Pozdrav
Blumina
Logiran
icey
nekaj malega že vem
Sporočil: 182

« Odgovor #728 : torek, 07.12.2004 : 03:09:21 »

Pa gremo lepo po vrsti!

Najprej malo manj vesela novička za vse tiste, ki ste s svojimi kužoni želeli priti pogledat januarsko razstavo - vstop za neprijavljene kužke namreč ne bo mogoč, oz. bo mogoč le ob predhodnji pridobitvi potrdila s strani KZS (za 'nastopajoče' ipd.). Razlog je ta, da so se sodniki pritožili, da psi niso zavarovani, in če pride do ugriza ali česa podobnega, nastane velik problem.

Oks - malo si me razočarala  Tongue - pri nas smo, vsaj kolikor je razvidno iz bernskega koledarja, že v aprilu 2005, tako da nič ne čakaj na novo leto!!!      Wink

Blumina - tvoja Gea je predvidena kot ena izmed glavnih zvezd na  specialki - le glej, da jo do januarja pozdravite in precrkljate, da bo glavna šoferka daleč naokrog! Držimo pesti!
In še pohvala tvoje spletne strani - čudovite fotke, zanimivi teksti, veliko uporabnih povezav...skratka - sedi 5! Če ne bi v naslednjih nekaj letih planirala lastne družinice, bi bil australček pravi izziv zame! Tako pa za zdaj ostajam pri zlatem Kingu, ki me ima zadnje čase najraje ravno takrat, ko se mojemu dragemu približam na nevarno razdaljo nekaj centimetrov-takrat se spremeni v 'Šunjalo' in kar naenkrat je med nama. Ampak se potem vse lepo zmenimo, tako da imam enega fanta na desni, drugega pa na levi - pa še rečte, da mi niste fouš!!!  Grin Grin Grin

Logiran
icey
nekaj malega že vem

« Odgovor #729 : torek, 07.12.2004 : 03:17:39 »

Pozor!

Izgubil se je sneg!!! Je bele barve, tako prijeten, da se ob dotiku kar topi. Nazadnje je bil viden v višjih legah!
Če bi ga kdorkoli videl ali imel o njem kakršnekoli informacije, naj to takoj sporoči na ta forum!
Najditelja čaka nagrada!

Logiran
AlesKo
nekaj malega že vem
Spol: Moški
Sporočil: 130

« Odgovor #730 : torek, 07.12.2004 : 09:23:47 »

Grin Naša Basha najditelju obljublja eno veliko kostko!  Wink Grin
Logiran
oks
odvisnež
Sporočil: 673

« Odgovor #731 : torek, 07.12.2004 : 09:30:18 »

Blumina...vidim da imate podobne težave kot mi, ampak držimo pesti, da bo Gea vseeno prišla na specialko in pokazala svoje umetnije. Avstralkico pa vsekakor prijavi. Mala lepotica vedno očara sodnika in sem sigurna da bo tudi tokrat kljub menjavi dlake. Le pogumno, saj bomo navijali! Grin
Rina...Na januarski sliki je res Oks, ki brska po snegu...tisti mokri, mrzli, beli zadevici, ki jo išče Icey... Wink
Icey...tud jst vsak dan prelistam koledar in obračam liste kot zmešana...ampak še iščem pravo mesto v hiši, kjer ga bodo videli vsi!!!
Bom malo pogledala okoli, če je kje kaj belega...juhu, potem pa veselo na skupni bernski sprehod. Mi smo za!!! Wink
Logiran
Blumina
nekaj malega že vem
Sporočil: 186

« Odgovor #732 : torek, 07.12.2004 : 19:57:11 »

Blumina - tvoja Gea je predvidena kot ena izmed glavnih zvezd na  specialki - le glej, da jo do januarja pozdravite in precrkljate, da bo glavna šoferka daleč naokrog! Držimo pesti!
Kako? Shocked O tem pa jaz se nic ne vem. Bom prisepnila Gei. Mogoce ji bo koristilo. Saj veste, brez motivacije je vse tezje.
A pol moramo kocijo zloscit? Grin Grin Grin
OKS... Za blum pa res se ne vem!!! Pri meni so prijave na razstave stvar trenutnega navdiha.
Sneg sem pa nekje visje opazila. Moja Gea sme trenutno le sanjat o njem zaradi bolecih tack, ta obslesana in skrcena bernka, katero sem po pomoti oprala na 100 stopinj, ha, ha, ha, pa tudi komaj caka nanj Wink
Aja, hvala za pohvalo spletne strani. Upam, da bom kmalu dodala nove slikice. Jih imam spet za en zvrhan kos.
Blumina
Logiran
Olly
rad pišem

« Odgovor #733 : četrtek, 09.12.2004 : 18:53:15 »

Jah!
Najprej:
Oks: Oksa poznam...ubistvu ga ne poznam...no poznam ga od tu! Vsi (tvoji) njegovi članki so me navdušili, še posebaj pa slikice! Torej oksa ne poznam osebno ampak iz tu. Saj tudi psičko Geo ne poznam osebno...ampak sem jo videla v oddaji 4 tačke, pa se mi je takoj prikupila, seveda pa tudi njihova prečudovita kozica....naj povem tu še to
Blumina: vaše družinice pa sploh nismo opravljali, samo malo smo se pogovarjali o vaših živalskih prijateljih Wink Spletna stran mi je zelo všeč...aja iz strani od essy sem vzela sigurno več kot polovico slik, skoraj vse prelelpe mladičke, ki se meni, tako kot vam prikupijo (no poglejte si stran-če si jo še niste). Škoda da na razstavo ne morajo priti tudi drugi, saj Lenny ne bi nikogar ugriznila, ubistvu pa je tako prav! In se čisto strinjam, bomo pa se s štirinožci srečali kje drugje...navijam za vse tekmovalca, še najbolj pa za tiste ki se bodo prikupili Wink ne za vse navijam enako in držim pesti , za vsakega posebaj. Zelo si želim videti Baldija (ki je očka mladičev, drugega legla Lenny-ne mame), ter njegovo hčerkico Reno če bo zraven, tam bodo tudi lastniki od Melly, zanjo pa ne vem, če bo razstavljala. Pa Oniksa, očka od Lenny Tudi malo essy-no psičko si želim videti, ker naj bi bila ena mlajših tam. Komaj čakam, da se vidimo! Wink
Blumini in njeni psički, pa želimo lepše in čimprejšnje okrevanje J
Tudi jaz (z Lenny) iščem sneg, ki je bele berve, čeprav vem da je na lovu najbolj zavzeta icey, ker je nej Iceking, tako ali tako ice in ne bi zdržal brez snega. Tako da sneg BO, če ne zaradi drugega pa zaradi njenega kosmatinčka Wink
No....lep pasji pozrav!

p.s. Nekaj dni me ni pa že toliko prispevkov, da komaj še sledim! Wink
Logiran
icey
nekaj malega že vem

« Odgovor #734 : petek, 10.12.2004 : 14:39:09 »

Rincy

Oprosti ker sprašujem oz. če si že napisala kje... zanima me a je Rina tvoja druga bernka? Si imela prej Lucy, če sem prav zastopila?
Kaj pa se je zgodilo z njo, a jo še imaš?
Firbec pač... sram

Očitno je Baldi eden izmed bolj zanimivih bernijev te dni - pa ga zgleda ne moremo sprovocirati, da bi dal kako slikco na net!?   Cool Cool
Logiran
Strani: 1 ... 44 45 46 47 48 [49] 50 51 52 53 54 ... 172   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: bernski planšarski pes - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.