mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
torek, 26.11.2024 : 14:37:36

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: bernski planšarski pes - čvek
Strani: 1 ... 43 44 45 46 47 [48] 49 50 51 52 53 ... 172   Dol
Natisni
Avtor Tema: bernski planšarski pes - čvek  (Prebrano 260115 krat)
0 članov in 3 gostov pregleduje to temo.
icey
nekaj malega že vem
Spol: Ženska
Sporočil: 182

« Odgovor #705 : sobota, 04.12.2004 : 17:13:43 »

Druga serija koledarjev bo poslana v ponedeljek, tko da boste tisti, ki ste tu gor pa ga še niste dobili malo manj nestrpni!    Cheesy
Drugače so pa slikani sami 'klubski berniji' -ja Oks je kar na dveh, pa Deep tudi, drugače pa še Astra, Gea z družbo (Bloom, kozica in pekinezarka), Molka, Essy in njeni mladički, Ron, Lars, Bajka z družbo, pa še nekaj, katerih si tudi sama žal nisem zapomnila... in nenazadnje moj King!   Wink Ja no, mal sm pa loh važna!  Tongue
Mogoče me bo še Oks znala dopolnit.
So pa koledarji tudi naprodaj, tako da vsi zainteresirani lahko dobite svoj izvod. Cena za kos je 2000 SIT do specialke, potem jih bomo pa podražili (mal sumim da bodo že prej pošli)! Tako da si  simpatično novoletno darilce čim prej nabavite!  Grin Grin Ok no, mal reklame, sam sej ne škodi!

Pridni bodite, pa ko zavohate sneg kje blizu Ljubljane sporočite-mi smo že čist neučakani!
Logiran
Olly
rad pišem
Sporočil: 273

« Odgovor #706 : sobota, 04.12.2004 : 19:52:40 »

Oksa, poznam, Deep&Astra-tudi mislim da, Geo poznam (ubisvu sem jo videla v 4 tačkah-no je to družina, ki ima kozico po imenu skoty beyba ali nekaj takega??pa imajo tri pse (eden je berenček) mam prav?), Essy-se medlo spomnim, mislim, da smo jih srečali enkrat ko smo šli s starši nekam na ena jezera...pa smo jih na poti srečali in smo se spoznali (smo Essy tudi slikali, bom dala v album 1 slikico in tisti, ki jo poznate povejte, če mislim pravo) Rona, Larsa, Bajko in ostalih ne poznam, King-je njegovo rodovniško ime iceyking in je imel še dve sestrici (iceylady, iceyqueen) pa mamo Sissi, no vsaj pomoje, sem našla neke slikice na netu...če mislim pravega...
V klub gremo (čimprej) pa bomo sedaj dobili koledar če se kmalu včlanimo, ali ga raje hitro kupimo, da jih ne bo zmanjkalo Grin ,
Pa za razstavo:
Lahko pripeljemo Lenny, čeprav ne bomo razstavljali?? Mislim, pa da pridemo mi (in mogoče Lenny)

Dajte lupčke svojim bernijem! Wink
Logiran
Olly
rad pišem

« Odgovor #707 : sobota, 04.12.2004 : 20:14:43 »

No slikice od Essy nalagam, ma Essy takšno rdečo ovratnico? In kdaj je imela mladiče, ali kdo ve kaj o njih?
Pa še to:
Šli smo na Krnsa jezera, takrat smo Lenny že imeli, ampak je bila doma z bratom, ker je bila še bolj majhna  Cheesy
No če mi kdo odgovori:
Ali je to prava Essy a mislim koga drugega???
Logiran
Olly
rad pišem

« Odgovor #708 : sobota, 04.12.2004 : 20:34:53 »

No slikice od Essy in vseh drugih bernčkov, ki jih poznam in imam njihove slikice so na:

http://www.moj-album.com/album/53514/

pa pridejo še nove....

lep pasji pozdrav vsem ljubiteljem cukrčkov!
Logiran
icey
nekaj malega že vem

« Odgovor #709 : sobota, 04.12.2004 : 20:37:13 »

Olly

Kingovo družinico si vidim zelo dobro raziskala-res smo iz ledenega legla!   Roll Eyes
Essy pravo misliš, a je žal ni več.  Cry
Mladičke je imela letos poleti in prav vsi so tako čudoviti da je kaj. Ravno pred parimi dnevi sem videla enega samčka-za pojest. Pridejo pa menda prav vsi na specialko - da vas še malo zdražim - zdaj nimate več izgovorov!!! 15. januar si kar rezervirajte - tako razstavljalci kot firbci! Mladičkov bo pravo malo morje!
Ponavadi z drugimi psi (ki se ne razstavljajo) ni bil problem prit v halo, če imate s seboj potrjeno knjižico o cepljenju. Zaenkrat še ne vemo kako bo letos, vas pa obvestim čim bo kaka frišna informacija.
Zna bit le malo problem, ker bo celoten CACIB v enem dnevu (tako v soboto kot nedeljo) in bo kužkov čist preveč - no, samo fizično, se razumemo. Srčno upam, da imajo organizatorji kakega asa v rokavu in da bodo odprli vse mogoče in nemogoče hale...  Undecided
Logiran
icey
nekaj malega že vem

« Odgovor #710 : sobota, 04.12.2004 : 20:39:55 »

Le še popravek Olly: Kingovo rodovniško ime se piše brez y - ICEKING! Prav tako tudi od obeh sestric!  Cool Cool Cool
Logiran
Olly
rad pišem

« Odgovor #711 : sobota, 04.12.2004 : 21:55:35 »

Za Essy nisem vedela  Huh kaj pa je sploh bilo Cry, sej še ni bila toliko stara Cry, sožalje z moje strani...so lastniki mogoče tu na mojpes.net Huh Če niso naj jim nekdo izroči sožalje tudi z moje strani. Recite: "Tisto dekle, ki vas je srečalo na Krnskih jezerih in je vašo Essy poslikalo." Imajo lastniki sedaj novega bernčka???
Icey-y sem mislila, da je od tvojega nicka pač tako!
 Kiss Za vaš bernčke Wink
Logiran
Olly
rad pišem

« Odgovor #712 : sobota, 04.12.2004 : 22:02:33 »

Saj sploh nisem ne vem kaj raziskovala, samo...enkrat sem na netu našla. Pa se mi je zdelo zanimivo ICE! Ste pa res ledena družinica!
Logiran
icey
nekaj malega že vem

« Odgovor #713 : sobota, 04.12.2004 : 23:19:40 »

Essy je imela od kotitve naprej težave in je žal niso mogli rešiti. Seveda imajo novo članico!  Smiley Bo ena izmed mlajših na specialki.
Logiran
Rincy
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.205

« Odgovor #714 : sobota, 04.12.2004 : 23:29:36 »

če imajo vstop psi ki se ne rastavljajo potem se pa pridemo pokazat samo je 100% to da lahko notri pridejo?? potem se morva pa še olike mal bolj naučit hehe Grin koliko pa jih bo približno??

lp
Logiran
Blumina
nekaj malega že vem
Sporočil: 186

« Odgovor #715 : nedelja, 05.12.2004 : 00:25:05 »

OOOOO!
Sem opazila, da ste nas opravljali Smiley))
Ja, na klubskem koledarju je tudi moja Gea v druzbi svoje mlajse nadebudne nagajivke Blum (avstralkica), najstarejse Besy (pekinezerka moje hcerke) in seveda nase rogate prijateljice Spotty Bejbe.
Pa tisti smrcek, ki je kot ozadje na koledarju je tudi Gein   Wink
Vec o nasi strasni stirinozni familiji pa si lahko ogledate na
http://freeweb.siol.net/sporar4/
da ne bom prevec na dolgo razlagala.
Vsem zelim veliko srece na blizajoci se specialki, ce boste tam. Ce pa vas ne bo pa veliko srece kje drugje!!! Predvsem pa vam zelim veliko prijetnih uric z vasimi tribarvnimi medvedki.  
Lep pozdravcek
Blumina
Logiran
essy
novinec
*
Sporočil: 22

« Odgovor #716 : nedelja, 05.12.2004 : 13:30:11 »

Za Essy nisem vedela  Huh kaj pa je sploh bilo Cry, sej še ni bila toliko stara Cry, sožalje z moje strani...so lastniki mogoče tu na mojpes.net Huh Če niso naj jim nekdo izroči sožalje tudi z moje strani. Recite: "Tisto dekle, ki vas je srečalo na Krnskih jezerih in je vašo Essy poslikalo." Imajo lastniki sedaj novega bernčka???
Icey-y sem mislila, da je od tvojega nicka pač tako!
 Kiss Za vaš bernčke Wink
Logiran
essy
novinec
*

« Odgovor #717 : nedelja, 05.12.2004 : 14:21:33 »

Živijo Olly in ostali na forumu. Essy, katere sliko je poslala Olly je naša. Tebe Olly se dobro spominjam in se že veselim, da bom kdaj spoznala tudi tvojo psičko o kateri si pri Krnskih jezerih govorila s takim navdušenjem in ljubeznijo.
O Essy raje ne bom nič rekla. Umrla je 17. oktobra - na dan nedelje v krogu družine, umrla je med tem ko smo jo božali in kar nismo mogli razumeti, da je odšla. Tudi sedaj, ko to pišem jočem, solze polzijo in jezim se na usodo, ki ji je odmiela tako kratko življensko pot. Bila je res enkratna, za nas je bila sploh najlepša innajvečji šampion, njen karakter pa je bil sploh nekaj posebnega. Kdor jo je spoznal malo bolje to ve. Zakaj je umrla ne vemo. Dobila je diagnozo, vendar smo prepričani, da zaradi te bolezni ne bi mogla umreti. Saj je bila stalno pod zdravniško kontrolo. Pri njej smo poskušali tudi z alternativnimi metodami. Zelo dober terapevt nam je že dva meseca pred njeno smrtjo dejal, da je njena življenjska pot končana. In tako smo se morali posloviti od nje, ko je imela komaj dobra 3 leta. Še vedno nam je zelo hudo. Bolečino nam malo manjšata naša dobra Twini in mala Cari. Bolečina se bo upamo zmanjšala, ostali bodo lepi spomini, ki jih je veliko. V naših srcih pa je rezerviran prostor, ki je samo njen in ga ne more nihče zavzeti. Essy je bila samo ena.
Veselje nam delajo tudi mladički, ki so sedaj stari skoraj 6 mesecev. Lahko si jih pogledate na naši spletni strani http://www.twinssybernese.com Stran ni ažurirana, zadnje spremembe so bile narejene ob odhodu malih bernčkov. Sedaj v kratkem pa bomo stran ažurirali in objavili tudi slike naše Cari.
Olly tebi pa se zahvaljujem za Essyni sliki in te lepo pozravljam. Me zanima kako ti bodo všeč naši mali smrčki, ko si jih boš ogledala.
Javi se kaj.

Essy
Logiran
Rincy
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.205

« Odgovor #718 : nedelja, 05.12.2004 : 15:10:00 »

essy

iskrene sožalje ob izgubi bernke! vem kako se počutite saj smo bili mi v enaki situcaji samo da smo se morali od psičke lucy posloviti prej kod vi-pri 11ih mesecih Še vedno nam je hudo ko se spomnimo nanjo saj je bila zelo lepa in prijazna psička!
koliko pa je zdaj stara vaša nova bernka? Zaupajte nam kakšna je ta mala lepotička Cheesy Wink
če še niste brali strani malo nazaj so slike od naše Rine in lahko si jih ogledate tudi tukaj: http://nina.moj-album.com

lep pozdrav vsem in počohajte male in velike bernčke Wink

Nina in Rina
Logiran
essy
novinec
*

« Odgovor #719 : nedelja, 05.12.2004 : 15:19:40 »

Pozdravljena Rincy

Sledim forumu, pa vendar se sedaj nisem oglašala. Tako, da sem videla vse slike tvoje Rincy, poznam tudi njeno sestrico - je bila pri nas na Primorskem na obisku  v avgustu mesecu. Prišla je s svojim očkom Baldijem. Super se mi zdi, ko vidim kako imaš rada svojo psičko in kako skrbiš zanjo. Bodi prepričana, da ti bo to vrnila z visokomi donosi. Le tako naprej.
Zanima pa me zakaj si svojo psičko sterilizirala? MOgoče te je to že kdo vprašal pa sem spregledala.
Ko boš prišla na specialko pa se kaj oglasi na stojnici, da te spoznam v živo in da bom videla tudi tvojo ljubljenko.
Lep pozdrav

Essy
Logiran
Strani: 1 ... 43 44 45 46 47 [48] 49 50 51 52 53 ... 172   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: bernski planšarski pes - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.