mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sreda, 27.11.2024 : 15:02:23

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: bernski planšarski pes - čvek
Strani: 1 ... 101 102 103 104 105 [106] 107 108 109 110 111 ... 172   Dol
Natisni
Avtor Tema: bernski planšarski pes - čvek  (Prebrano 260452 krat)
0 članov in 5 gostov pregleduje to temo.
scythe
rad pišem
Spol: Ženska
Sporočil: 430

« Odgovor #1575 : četrtek, 25.08.2005 : 17:27:09 »

Ja, danes je bil res poseben dan! Ponovno srečanje dveh bratcev Wink Bilo je super! Smiley
Malčka sta se igrala kot nora...na trenutke nas je bilo celo strah, da pregrobo - ampak kaj moremo - pač taka je mladina Wink  Grin

Tukaj pa so čisto sveže slikice iz tega super obiska.  Se že veselimo novega Wink  Cheesy

http://astor.moj-album.com/
Logiran
Olly
rad pišem
Sporočil: 273

« Odgovor #1576 : petek, 26.08.2005 : 11:50:48 »

Danes smo bili na obisku pri Atosovemu bratcu Astorju. Bilo je prav fino. Peska sta se igrala ko zmešana, se grizla, da me je kar malo bolelojavascript:void(0);potem pa sta eno uro spala kot ubita. V glavnem, všeč je bilo njemu in meni, tako da se bova še kdaj oglasila.
Wink

Rožica? Si ti nova na forumu? Ali pa sem te jaz zgrešila...če si se oglašala že prej....no lepo, da se s5 naša bernska družinica veča....
Logiran
Olly
rad pišem
Sporočil: 273

« Odgovor #1577 : petek, 26.08.2005 : 11:53:33 »

No zdaj sem pa videla...rožica...da si se že oglasila, ko si pisala o zobku malčka....a je kaj bolje?

Scythe....slikice so super...prav tako mala bernija!

Lp
Logiran
rožica
rad pišem
Sporočil: 420

« Odgovor #1578 : petek, 26.08.2005 : 13:36:57 »

Ja, smo bili danes pri veterinarju, pa je rekel, da je z zobki vse v redu- da pač nekaterim posivijo, preden izadejo, tako da mislim, da ne bo hudega!

Še nekaj me zanima: Kdaj se bernce pelje na slikanje kolkov, da se potem lahko zaprosi za vzrejno dovoljenje?

Pa še nekaj: Ali je mogoče kdo šolal svojega bernija v KD Barje? sem nekaj sumljivih reči slišala, da je samo dretje, kreganje....javascript:void(0);
Sad
Lp, Urša
Logiran
apollo
odvisnež
Sporočil: 516

« Odgovor #1579 : sobota, 27.08.2005 : 14:14:48 »

Kolke se za vzrejno dovoljenje slika po dopolnjenem 1 letu starosti

Lp
Logiran
scythe
rad pišem

« Odgovor #1580 : nedelja, 28.08.2005 : 17:43:52 »

No, kam ste se skrili vsi lastniki bernčkov?  Tongue Večkrat na dan pogledam tole temo, pa kar miruje  Sad

Tole deževno vreme je prav zoprno. Imam zgolj 2 izbiri - ali sem zunaj z Astorjem in mokra do kože (ne pomaga nič - ne pelerina, ne škornji...) ter sva oba do popka blatna (ma glih toliko, da ne plavava - kajti barje je prenasičeno z vodo in izgleda naš vrt kot vodna postelja, ki pušča  Grin ) ali pa da imam Astorja noter - kar pa njemu ni všeč (ker ne sme pregriznit vsakega kabla, ki ga vidi, ker ne sme skočit na vsako stvar ki jo vidi, etc.  Wink ).
Logiran
rožica
rad pišem

« Odgovor #1581 : nedelja, 28.08.2005 : 19:33:06 »

Prav res, vsi so se skrilijavascript:void(0);
Shocked
Tudi midva sva bila danes rahlo mokra: hvalabogu je Atos kar rad v hiši, tako da nama ni bilo treba biti cel dan na dežju. Trenutno pa počiva- je že večerjal pa se je tako zmatraljavascript:void(0);
Wink
Logiran
garfield
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 72

« Odgovor #1582 : ponedeljek, 29.08.2005 : 11:31:23 »

pozdravljeni!

sem novinka.
sama nimam bernskega planšarja oz planšarke, sem pa ponosna varuška "male" age, kadar so teta, stric in bratranec v službi ali šoli.
moram priznati da so bernci prekrasna pasma,....
ljuberzni na prvi pogled ne moreš uiti,..... Grin ko te enkrat pogleda si njegov pa če hočeš ali ne.

imeli smo pa tudi zelo slabo izkušnjo,......

bratranec je imel prej nemškega ovčarja, katerega so morali zaradi starosti in bolezni uspavati,....nastane praznina ki je ni mogoče zapolniti,....
zato se odločijo za novega psa,.... v časopisu med oglasi zasledijo leglo bernških planšarjev in se odločijo,......
in potem je prišla,... majhna, črna kepica z otožnim pogledom,.....naša nela,....ljubezen na prvi pogled,.....
nela je bila zelo vesela psička, pridno se je redila in rastla,.....
nato so se začele težave,.....hitro se je utrudila,..... z težavo je začela vstajati,..... in bolj kot je rastla večje težave je imela,....
prvi veterinar je dejal da se bo to "popravilo", naj jo hranimo le z briketi hills in bo ozdravela,.....
ker po mesecu dni ni bilo boljše so jo odpeljali na pregled k dr. golobu, ki je sporočil tragično novico-displazija kolkov,....
dejal je da jo lahko obdržijo, vendar bo morala vsak dan jesti tablete proti bolečinam,..... zato so se odločili da je najbolje da jo rešijo bolečin,.... Cry Cry Cry

z njo smo preživeli skoraj 6 krasnih mesecev, bila je naše veselje in ljubezen,....
izguba je bila huda, vendar so se kljub temu odločili da poskusijo ponovno,....in tako smo se  v začetku avgusta skupaj odpeljali po našo ago,....KRASNA JE!!!! vrnila je nasmeh na naša lica in srečo v naša srca. Kiss Kiss

Logiran
scythe
rad pišem

« Odgovor #1583 : ponedeljek, 29.08.2005 : 12:38:24 »

Mogoče veš od kje je Aga?

Kajti Astor (moj mali bernček) in Atos (od rožice) sta imela sestrico Ago, ki je odšla od vzreditelja, dan preden sem šla jaz po Astorja (bilo je v začetku avgusta - natančno 6.8.)  Cheesy

Če je to tista psička, ki jo imam v mislih - potem ste iz Koroške?  Smiley
Logiran
icey
nekaj malega že vem
Sporočil: 182

« Odgovor #1584 : ponedeljek, 29.08.2005 : 12:43:35 »

Replika na Apollov komentar - kolke se za pridobitev vzrejnega dovoljenja pri pasmi bernski planšarski pes slika lahko šele po dopolnjenem 20 mesecu starosti!!!
Logiran
garfield
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 72

« Odgovor #1585 : ponedeljek, 29.08.2005 : 13:14:21 »

ago s(m)o kupili v viru pri stični od gospoda janežiča,.....

mi smo iz lovrenca na pohorju (30 km) iz maribora, v ribnici na pohorju pa je še sestrica ada,.....
"cela žlahta" je na forumu   Grin Grin Grin Grin
Logiran
rožica
rad pišem

« Odgovor #1586 : ponedeljek, 29.08.2005 : 13:24:08 »

No pa je tukaj še ena sestrica! Kako lepojavascript:void(0);
Cheesyjavascript:void(0);
Cheesy
Logiran
tjasaurban
novinec
*
Sporočil: 4

« Odgovor #1587 : ponedeljek, 29.08.2005 : 14:03:54 »

zdravo, jst pa prilagam link do slik, j sta bla pri luckyju bandit in milki mal na obisku. zaradi slabega vremena smo bili bolj noter, igral smo se pa skoz. to se vidi po teh slikah:
http://www.moj-album.com/uredi/tjasaurban/974718/
Logiran
Matic.
nekaj malega že vem
Spol: Moški
Sporočil: 165

« Odgovor #1588 : ponedeljek, 29.08.2005 : 14:07:10 »

Pravi link do slik:  Grin

Lucky

LP
Logiran
mmms
novinec
*
Sporočil: 13

« Odgovor #1589 : ponedeljek, 29.08.2005 : 14:18:22 »

lepotec in pol!!
Logiran
Strani: 1 ... 101 102 103 104 105 [106] 107 108 109 110 111 ... 172   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: bernski planšarski pes - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.