mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sreda, 27.11.2024 : 10:40:31

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: bernski planšarski pes - čvek
Strani: 1 ... 87 88 89 90 91 [92] 93 94 95 96 97 ... 172   Dol
Natisni
Avtor Tema: bernski planšarski pes - čvek  (Prebrano 260397 krat)
0 članov in 5 gostov pregleduje to temo.
klovn
rad prihajam sem
*
Spol: Moški
Sporočil: 1.994

« Odgovor #1365 : četrtek, 16.06.2005 : 16:03:19 »

Ja, zgodbe tečejo povsem po ameriško in američani imajo pač drugačne kriterije - na Animalu dejansko predstavljajo pasme - tako kot oni znajo - predvsem filmsko - z zgodbo. Nič narobe, saj ljudi ne učijo, gre jim za to, da na poljuden način prek zabave nevsiljivo povedo in pokažejo lastnosti določenih pasmah.

Sam sem si ogledal oddaje o Rotvajlerjih, pudljih, šifonih, bernijih, labradorjih. OK, saj se lahko naučiš kaj novega, ampak prav veliko pa tudi ne. Saj to niti ni namen oddaj. Veliko ponavljajo in bodite malce pozorni, tu in tam preklopite na Animal planet ali pa si program oglejte v časopisih.

Glede nakupov in pogodb pa je bil svoje dni zelo agilen Altervita - ki ga gotovo poznate. malce pobrskajte po njegovih postih.
Logiran
Rincy
rad prihajam sem
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.205

« Odgovor #1366 : četrtek, 16.06.2005 : 21:39:03 »

Katjusa,lahko se zmenimo za en sprehod v hribe.Rina še ni bila zaenkrat nikjer,ker kot mladiček ni smela zaradi kolkov.Naslednji vikend gremo na Krvavec za 2 dni in bo sigurno uživala Smiley.
Benka,ja se vidimo na pikniku.Jaz bom tam s starši,sestro in z Rino na čelu seveda.. Cheesy Smiley

LP
Logiran
Rincy
rad prihajam sem
*

« Odgovor #1367 : sobota, 18.06.2005 : 22:05:44 »

Danes je bilo super.Rina je bila kot je zgledalo največji divjak na pikniku(mislim divjak v smislu,da je imela največ energije,ker je non stop letala okrog...z Benko Wink).Za hrano in pijačo je bilo poskrbljeno...naj povem da je bila hrana odlična... Cheesy,je še Rina probala Roll Eyes.Slik pa nažalost ne bo,ker nismo vzeli digitalca iz službe in smo imeli samo navaden fotoaparat. Upam,da imate ostali slike Smiley.
Res je bilo super,in sem prepričana da na naslednjega spet pridemo!

Lp,
Nina
Logiran
manetka
rad pišem
Sporočil: 316

« Odgovor #1368 : nedelja, 19.06.2005 : 09:35:09 »

Ojla Cheesy
No mi imamo po novem B-BH Bernca, Leyla in njen vodnik Anže sta včeraj zelo dobro opravila izpit. Tako, da smo bili zelo veseli in ponosni na Leylo.
Logiran
Rincy
rad prihajam sem
*

« Odgovor #1369 : nedelja, 19.06.2005 : 11:19:57 »

Čestitke Leyli Kiss
Logiran
irenchy
rad pišem
Sporočil: 411

« Odgovor #1370 : ponedeljek, 20.06.2005 : 10:46:40 »

Smiley

najprej cestitke Leyli!

No vceraj smo imeli mi en pomemben obisk Grin......na obisk je prisla kdo drug kot vedno polna energije  Cheesy  bernka Rina  Cheesy(po dolgem casu Wink Wink Na sprehodu nismo nic slikali....pac jaz pustila fotoaparat doma..... Roll Eyes......smo pa potem doma naredili skupinsko!!!

Kaj pa slike iz sobotnega srecanja, ko ste ga imeli Huh je kdo slikal Huh

lp
Logiran
matejam
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 55

« Odgovor #1371 : ponedeljek, 20.06.2005 : 13:45:16 »

Pozdravčki!

Naj vas obvestim da imamo med nami tudi bernčka Bernya z zelo uspešno opravljenim izpitom ISP I, prav dobro  Shocked(279 točk). Smiley

Izpit sva uspešno položila včeraj, sodil pa je mednarodni sodnik g. Janez Hojan. Zelo sem vesela!!!!!!! Smiley In Berny je res car!!!!! Grin

Hm, in da ne rečem kdo praznuje jutri drugo svečkico na svoji tortici življenje, ja Berny seveda! Spet bo fešta  Grin!

Pocartajte svoje ljubčke še v mojem imenu in lep dan vsem!
Logiran
manetka
rad pišem

« Odgovor #1372 : ponedeljek, 20.06.2005 : 13:55:43 »

Bravo MatejaM in Berny! Cheesy

Pri dveh letih je to  lep uspeh Cheesy Cheesy Cheesy.

Naša bo gotovo tudi nadaljevala svojo šolarsko pot.

Logiran
matejam
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #1373 : ponedeljek, 20.06.2005 : 14:35:43 »

manetka: Hvala, hvala! Seveda čestitke tudi tebi in kar korajžno naprej. Uspeh ne more izostati!

lp, M&B
Logiran
Rincy
rad prihajam sem
*

« Odgovor #1374 : ponedeljek, 20.06.2005 : 20:18:55 »

Čestitke matejam tebi in Bernyju :-*Pa kakšno slikico,če bo imel torto Wink

Lp,
Nina

p.s.
Irena,hvala za slike Wink Smiley
Logiran
bina
živim tukaj
Sporočil: 3.790

« Odgovor #1375 : ponedeljek, 20.06.2005 : 21:51:33 »

Manetka, s čim boš pa nadaljevala? Kako so pa bernci sploh uspešni v obrambi??

Lp Jana

P.s. Drugače pa čestitke za B-BH Wink
Logiran
manetka
rad pišem

« Odgovor #1376 : torek, 21.06.2005 : 08:33:05 »

Ojla Bina Smiley
Hehe Leyle si ne predstavljam v obrambi Grin. Z Anžetom sta bila povabljena k reševalcem, tako, da bo šlo naprej gotovo v tej smeri.
Nekateri bernci so lahko uspešni v obrambi, vendar pa moraš imeti pravi karakter bernca... Kar pa naša frajla ni, je čisto premehka v značaju, kar pa nam čisto ustreza.
Hvala za čestitko, bom povedala naprej Smiley, vodniku Wink
Logiran
matejam
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #1377 : torek, 21.06.2005 : 11:55:47 »

Zdravo bernoljubčki!

Bina: Moj Berny je naredil obrambo na izpitu ISP I z 98 točkami od 100 tih Shocked Sodnik je bil nad njim navdušen, dve pike je v bistvu odvzel meni ker sem pri reviranju Bernyu rekla naj da glas, čeprav ga je že sam dal (neroda štorasta  Angry). Je rekel da je krasen primerek bernca in da bi se lahko njegovi obrambi čudil tudi lastnik kakega službenega psa Smiley Res sem ponosna na Bernyta. Samo se mu pa vidi, da on to dela za zabavo. Bi ga morali videti kako teče proti markerju. Zmeraj še veselo maha z repom zraven. Igrača, kaj čem  Grin Tudi moj Berny je mehkega značaja, tak mal kjutkano poženščen. No ja včasih je pa pravi luškani barabinko. Roll Eyes Grin Cheesy

Hm, slikali ga itak bomo podolgem in počez danes s tortico samo ne vem če bom znala jaz to spravit na net. Se bom potrudila. Komaj čakam da pridem iz službe in začnem s pripravo na rojstnodnevno zabavo! Hi, hi, hi! Grin

Pridite na polentino torto obloženo z mesnimi dobrotami!  Grin

Lep dan vsem!
Logiran
Rincy
rad prihajam sem
*

« Odgovor #1378 : torek, 21.06.2005 : 13:42:24 »

Živjo!

Če boš imela težave s slikicam,jih pošlji meni pa jih bom dala na net Wink. Bernyju pa želim vse najboljše  Kiss!

Lp,
Nina
Logiran
Olly
rad pišem
Sporočil: 273

« Odgovor #1379 : torek, 21.06.2005 : 15:02:28 »

Berny: Vse najboljše!
Logiran
Strani: 1 ... 87 88 89 90 91 [92] 93 94 95 96 97 ... 172   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: bernski planšarski pes - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.