mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
četrtek, 28.11.2024 : 00:42:42

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: bernski planšarski pes - čvek
Strani: 1 ... 121 122 123 124 125 [126] 127 128 129 130 131 ... 172   Dol
Natisni
Avtor Tema: bernski planšarski pes - čvek  (Prebrano 260619 krat)
0 članov in 5 gostov pregleduje to temo.
rožica
rad pišem
Spol: Ženska
Sporočil: 420

« Odgovor #1875 : nedelja, 20.11.2005 : 18:48:41 »

Oj!

Danes smo bili na obisku pri vzreditelju. Adis je že zelo zrastel, je že večji od svoje mamice Čeline Grin Pa še tak lep sonček je bil in smo šli na sprehod.

Lenny: ne, Luna ni nič v povezavi z Atosom in Astorjem Wink

Lp, Urša
Logiran
*Brina*
rad pišem
Sporočil: 403

« Odgovor #1876 : nedelja, 20.11.2005 : 18:49:49 »

Luna? A tako ji je ime? A je imela kaj veze z Astorjem in Atosom? Ker si rabla rodovniško številko....Cheesy
Super, da je našla dom Smiley
Ja, ime ji je Luna. Številko sem rabila, ker lastnikov nismo našli in smo zato iskali po vzrediteljih in bi lahko bila iz istega legla kot Atos in Astor (glede na starost). Tako da smo na netu prečekirali vsa legla, ki so bila v letošnjem letu in kontaktirali vzreditelje. Tako smo prišli do Lunine vzrediteljice, ki je bila pa tudi že obveščena, da se je Luna izgubila.

Zakomplicirano, ampak konec je srčen Wink

LP, K.

Logiran
scythe
rad pišem
Sporočil: 430

« Odgovor #1877 : nedelja, 20.11.2005 : 19:08:55 »

Brina: super novica!!  Cheesy  Res lepo slišati, da se je še en kuža vrnil domov.  Smiley
Logiran
Marc
nekaj malega že vem
Sporočil: 121

« Odgovor #1878 : nedelja, 20.11.2005 : 20:46:47 »

EJ, bravo. To je pa res super srečen konec.
Zahvala in čestitke vsem, ki ste sodelovali v reševalni akciji.
SREČNO LUNA!!!
Logiran
spuppisf
nekaj malega že vem
Sporočil: 237

« Odgovor #1879 : nedelja, 20.11.2005 : 23:17:10 »

Pozna kdo vzreditelje iz Italije za bernce, ki imajo psarno v kraju Starry town?
Logiran
scythe
rad pišem

« Odgovor #1880 : nedelja, 20.11.2005 : 23:20:43 »

Ne poznam. Ampak si sigurna, da je kraju ime Starry town? Malo čudno ime za italijansko mesto.... bi mogoče prej rekla, da je to ime psarne? No ja, ampak glede na moje znanje geografije, ne bom dajala roke v ogenj.  Grin
Logiran
spuppisf
nekaj malega že vem

« Odgovor #1881 : nedelja, 20.11.2005 : 23:22:09 »

Ne poznam. Ampak si sigurna, da je kraju ime Starry town? Malo čudno ime za italijansko mesto.... bi mogoče prej rekla, da je to ime psarne? No ja, ampak glede na moje znanje geografije, ne bom dajala roke v ogenj. Grin

Ja, to je ime psarne. Kolikor sme lahko razbrala iz njihove strani, bi to naj bil tudi kraj (moja italijanščina je bolj tako tako). Glej link:

www.starrytown.it
Logiran
scythe
rad pišem

« Odgovor #1882 : ponedeljek, 21.11.2005 : 00:03:56 »

Puppa: stran jim zelo slabo dela, tako da mi ni uspelo nikamor priklikat in ugotoviti kaj informacij.

Zanimivo pa - cisto na dnu uvodne strani pise KENNEL PHILOSOPHY. Torej psarna PHILOSOPHY. Nimam pojma kaj je potem Starry town  Grin
Mi je pa tudi zanimivo, da vzrejajo novofundlance in bernce - luškana kombinacija.  Cheesy
Logiran
Marc
nekaj malega že vem
Sporočil: 121

« Odgovor #1883 : ponedeljek, 21.11.2005 : 00:22:31 »

Ne, ne. Kakor sem razbral iz internetne strani je ime psarne Starrytown. Nahaja pa se v kraju Campolonghetto. Je vse lepo narisano pod kontakti. Kaj več pa ne vem, ker ne poznam te psarne. Prvi vtis je kar dober. Zgledajo kot da vedo kaj delajo. Ampak to je samo mnenje glede na predstavitev na internetu. Ali misliš tam kupiti psa?
Logiran
icey
nekaj malega že vem
Sporočil: 182

« Odgovor #1884 : ponedeljek, 21.11.2005 : 00:24:46 »

Starry Town je italijanska psarna - lastnika sta MAURO & RUZZENE, naslov VIA CARLETTI 3 CAMOLONGHETTO   33050,   BAGNARIA ARSA (UD-udine po moje) ITALIJA. S psom TAO DU RUISSEAU ENSOLEILLE so bili prijavljeni na specialki letos januarja, pa niso prišli!

To so podatki iz kataloga razstavljalcev, tako da me ne za besedo vleč, če kaj ne drži!

Mislim pa da so psi iz francoske vzreje, ali vsaj pomešani z francozi, ker so predniki omenjenega samčka iz francije, res pa je, da to ni pes iz njihove vzreje (nima v imenu naziva psarne), ga pa verjetno uporabljajo za pokritje svojih psic! Čist laično razmišljam...

Lp!
Logiran
icey
nekaj malega že vem
Sporočil: 182

« Odgovor #1885 : ponedeljek, 21.11.2005 : 00:26:41 »

Puppa - če smem - zakaj te pa to zanima??? Kupuješ bernca???
Logiran
spuppisf
nekaj malega že vem

« Odgovor #1886 : ponedeljek, 21.11.2005 : 09:19:13 »

Puppa - če smem - zakaj te pa to zanima??? Kupuješ bernca???

Malo se zanimam ja... So mi zelo všeč bernci.

Trenutno mi še razmere ne dopuščajo (smo stanovanju: muca, mož in jaz) - če bo vse po sreči, bo kmalu drugače...
Logiran
rožica
rad pišem
Sporočil: 420

« Odgovor #1887 : ponedeljek, 21.11.2005 : 09:21:33 »

Oj!

Puppa, držimo pesti, da se ti kmalu pridruži trobarvna kepica Cheesy

Tukaj pa je nekaj slik, ko smo bili na obisku:
http://atos.moj-album.com
Logiran
zuja
novinec
*
Sporočil: 2

« Odgovor #1888 : ponedeljek, 21.11.2005 : 10:12:38 »

Zdravo,

znaima me kako je kaj s to pasmo bernski planšar, predvsem me zanimajo naslednji kriteriji:
-Kako se ga da kaj naučiti, je dovolj pameten.
-Ali je prijazen z otroki, namreč imamo 2 otroka starost 4 in 1,5let
-Ali je dober čuvaj, ter ali laja kar nekaj za brezveze na vsakega ki pride
k hiši, ali se ga da na tem področju kaj strnirati oz naučiti. To mi je predvsem največji kriterij, ker bi ga prvotno kupil tudi s tem nameno.

Mi je najlepši pes, in vedno sem si ga žele, sedaj pa imam možnost da si ga kupim.

LP
Uroš
Logiran
Blumina
nekaj malega že vem
Sporočil: 186

« Odgovor #1889 : ponedeljek, 21.11.2005 : 10:30:43 »

Na taksno sprasevanje lahko napisem le, da si kupi alarmno napravo. Lahko tudi izberes taksno, ki bo lepa na pogled.  Angry
Ali se zavedas, da sprasujes o zivem bitju, o spremljevalcu vas in vasih otrok, ob katerem se bodo vasi otroci ucili sozitja s drugimi zivalskimi vrstami?
Ki potrebuje vaso ljubezen, da vam jo bo lahko vracal nazaj tisockrat? Ki bo potreboval vaso ljubezen in razumevanje tudi ce bo zbolel in ne bo mogel cuvati vasega imetja? Ga boste jemali s seboj na izlete, morje?
Alarm boste lahko zamenjali za nov, lepsi, lahko ga sprogramirate tako kot vam pase. Berni pa bo moral v solo z vami vred, da ga boste lahko kaj naucili in, da bo postal pamete. Ste pripravljeni na to? Na pasjo solo? Na odrekanja na racun tega lepega dragega, pozresnega, vcasih bolanega in potrebnega pomoci in nege AlARMA?
Logiran
Strani: 1 ... 121 122 123 124 125 [126] 127 128 129 130 131 ... 172   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: bernski planšarski pes - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.