mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
petek, 29.11.2024 : 00:02:15

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  aktualno  |  vroče teme  |  Odgovorno skrbništvo ...  |  Tema: "LJUBITELJI ŽIVALI"
Strani: 1 ... 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 ... 59   Dol
Natisni
Avtor Tema: "LJUBITELJI ŽIVALI"  (Prebrano 113727 krat)
0 članov in 2 gostov pregleduje to temo.
mal1
nekaj malega že vem
Sporočil: 153

« Odgovor #195 : petek, 24.12.2004 : 08:17:09 »

Punce,vidim ,da vam vedenje o kozmetiki,kar "laufa", zato svetujte Božičku,kateri  ženski parfum naj nabavi Undecided,da ni ravno testiran na žvercah Huh
Lp Mall

"VESEL BOŽIČ"
Logiran
Manca1
novinec
*
Spol: Ženska
Sporočil: 47

« Odgovor #196 : petek, 24.12.2004 : 09:54:12 »

Ja odvisno kako globoko v žep je Božiček pripravljen seči. Sem pogledala na seznam pa ven zbrskala tiste, za katere vem, da imajo tudi parfume: Chanel, Dior, Donna Karan, Yves Rocher, Pupa (ki je zame osebno ena izmed boljših kozmetik - imajo res kakovostne "fasadne omete" Wink edino njihovi parfumi so zame čisto presladki Undecided), Benetton.
Logiran
Manca1
novinec
*
Sporočil: 47

« Odgovor #197 : petek, 24.12.2004 : 10:09:45 »

Ali se meni samo zdi ali je dejansko ameriških multinacionalk, ki delajo poskuse na živalih precej več kot evropskih? Pa med evropskimi jih je najmanj nemških pa največ francoskih in italijanskih. Verjetno je to v kolikšni meri so poskusi na živalih dovoljeni določeno z zakonodajo pa zato take razlike?
Logiran
Desobediencia
živim tukaj
Sporočil: 3.488

« Odgovor #198 : petek, 24.12.2004 : 10:54:56 »

Benetton.

Zdaj nevem kako to misliš, da Benetton testira ali ne?
Logiran
luka
odvisnež
Spol: Moški
Sporočil: 906

« Odgovor #199 : petek, 24.12.2004 : 11:22:51 »

No, da vas malo razdražim.  Cheesy Nekje sem prebral (bom poizkušal ponovno poiskati) kako delajo tiste firme, ki "ko bajagi" ne testirajo na živalih. Te iste pizkuse naročijo pri neodvisnih laboratorijih in samo plačajo izsledke raziskav Huh Huh Huh. Še večji licemerji?! Sad
Logiran
choppy
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 60

« Odgovor #200 : sobota, 25.12.2004 : 22:05:34 »

Luka-upam,da tvoje informacije niso točne,sicer je bil ves moj trud,da ne kupujem kozmetike in čistil od firm ki testirajo na živalih, zaman.Če je to res, so nas dobro vrgli na foro.
Sama zelo cenim Nemške firme, posebej Revlon, ki naj bi že leta 1989 prenehal z testi in do danes še nikjer nisem zasledila informacije, ki jo ti navajaš-seveda pa je čisto možno, da so nas ves ta čas zavajali.
Ravno danes sem po e-mailu dobila sporočilo od Društva za osvoboditev živali in njihove pravice,ki zbirajo prostovoljne prispevke za plačilo odvetnika, ki se bo zavzemal za uzakonitev pravic živali (VARUH PRAVIC ŽIVALI).Več o tem si lahko preberete na :www.osvoboditev-zivali.org
Zavzemajo se za : prepoved lova
                              proti masovni živinoreji
                              ustavitev pokola tjulnjev v Kanadi
                              prepoved testiranj živali
                              prepoved nehumanih transportov

Najprej sem že razmišljala o tem, da bi jim nakazala prostovoljni prispevek, potem pa sem si malo več prebrala o tej organizaciji in se mi zdijo preveč skrajni.Sama sem absolutno proti mučenju živali, ne strinjam pa se z tem, da bi morali prepovedati živinorejo in da bi morali vsi ljudje postati vegeterjanci.Na svojih spletnih straneh navajajo, da je samo vegeterjanska prehrana zdrava, medtem ko naj bi uživanje mesa povzročalo raka itd.
Testiranje živali (za namene kozmetične industrije),nehumane transporte,
neprimerni načini usmrtitve živali za zakol-strinjam se, da bi se vse to lahko najbolje uredilo z primerno zakonodajo na tem področju,ki bi jo morda lahko dosegle določene organizacije, vendar pa se bojim da je konkretno ta organizacija preveč enostranska.Kaj pa vi menite o tem?
Lp
Logiran
frigga
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.577

« Odgovor #201 : sobota, 25.12.2004 : 23:06:05 »

Nanook: Annyer kozmetika sedobi v DM-u, Mullerju ... mislim, da tudi v Mercatorju
Logiran
Nanook
midi
Sporočil: 7.399

NS Lama Tari

« Odgovor #202 : nedelja, 26.12.2004 : 00:09:08 »

Frigga, hvala, bom ob priliki pobrskala.

Luka, jp, mi je znano-testiranje koncnega izdelka ali pa testiranje sestavin-pod okriljem nekoga drugega. Roll Eyes Ce je to res ali ne, pa ne vem.  Undecided Tako da je se vedno najboljsa izbira-nic mejkapa.

Choppy, ne dam jim niti tolarja. http://www.mojpes.com/forumbb/viewtopic.php?t=4960
Logiran

"The good thing about science is that it's true whether or not you believe in it." -Neil deGrasse Tyson
zoey
nekaj malega že vem
Sporočil: 142

« Odgovor #203 : nedelja, 26.12.2004 : 10:20:52 »

Tako da je se vedno najboljsa izbira-nic mejkapa.

pa seveda nobene kreme,barve za lase,čistil in podobnega... Roll Eyes

Veliko firm se hvali,da ne testirajo končnih izdelkov,seveda pa jih velikoa večina teh testira posamezne sestavine  Angry
Logiran
Desobediencia
živim tukaj
Sporočil: 3.488

« Odgovor #204 : nedelja, 26.12.2004 : 11:02:23 »

Veliko firm se hvali,da ne testirajo končnih izdelkov,seveda pa jih velikoa večina teh testira posamezne sestavine  Angry

To je žal res, ali pa kupujejo že testirane proizvode.
Logiran
Nanook
midi

NS Lama Tari

« Odgovor #205 : nedelja, 26.12.2004 : 12:05:26 »

Absolutno Zoey.  Grin Nazaj k Naravi!  Roll Eyes
Logiran

"The good thing about science is that it's true whether or not you believe in it." -Neil deGrasse Tyson
luka
odvisnež

« Odgovor #206 : torek, 28.12.2004 : 12:38:32 »

Poizkušam najti tisti članek, pa se nikakor ne morem spomnit, kje sem ga prebral Angry. Sicer pa se strinjam z Nanook - nazaj k naravi.
Logiran
Nanook
midi

NS Lama Tari

« Odgovor #207 : torek, 28.12.2004 : 13:15:43 »

Em, Luka, jaz se iz tega "Nazaj k Naravi!" delam norca v prejsnjem sporocilu. Ker si dejansko nihce zares ne zeli nazaj k Naravi, temvec k temu, kar sam smatra za Naravo. Nihce si pac ne zeli naravne selekcije, ane. Wink
Logiran

luka
odvisnež

« Odgovor #208 : torek, 28.12.2004 : 14:09:42 »

Nanook, mislim da sva se kar razumela. Popolnoma sem razumel tvojo izjavo. Je pa res, da eni smatrajo Naravo kot Naravo, drudi pa . . .
Logiran
Nanook
midi

NS Lama Tari

« Odgovor #209 : torek, 28.12.2004 : 14:19:22 »

Aaah, hvalabogu vsaj eden.  Grin Je bilo kar nekaj takih, ki so moje (recimo) sarkasticne izjave vzeli cisto zares. Roll Eyes
Logiran

Strani: 1 ... 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 ... 59   Gor
Natisni
mojpes.net  |  aktualno  |  vroče teme  |  Odgovorno skrbništvo ...  |  Tema: "LJUBITELJI ŽIVALI"
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.