mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
nedelja, 09.03.2025 : 22:53:27

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  zavetišče Horjul  |  Horjul - psi iščejo dom (Moderatorji: Smetka, Zavetišče Horjul, Sine)  |  Tema: Abby
Strani: [1]   Dol
Natisni
Avtor Tema: Abby  (Prebrano 17 krat)
0 članov in 1 gostov pregleduje to temo.
Jana
Jana Pahovnik
administrator
Spol: Ženska
Sporočil: 29.458

Sijejo zvezdice na nebu ...

« : petek, 07.03.2025 : 12:50:29 »

Do srede, 12.3., sprejemamo posvojitvene vprašalnike za Abby. V nov dom bo lahko odšla po 16. 3. 2025. Poklicali bomo samo tistega posvojitelja, za katerega se bomo odločili (Abby je namreč samo ena).
Verjamemo, da posvojitveni vprašalnik tokrat ne bo nikakršna ovira.
Abby je bila 21. 9. 2024 lastniku trajno odvzeta, stara komaj 6 tednov. Preživela je parvovirozo, trenutno je zdrava (pregledana večkrat, tudi s strani dr. Firma). Pričakujejo se tipične ortopedske težave v prihodnosti (kolenske vezi, pogačice) in različne alergije, prav tako značilne za pse iz puppy millov.
Karakterno je zelo živahna in glasna kužika - do poznanih. Neznanih situacij/ljudi se boji.
V nov dom bo odšla sterilizirana, čipirana, cepljena po programu in s potnim listom.
Posvojitveni vprašalnik najdete tukaj.

Logiran

Strani: [1]   Gor
Natisni
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  zavetišče Horjul  |  Horjul - psi iščejo dom (Moderatorji: Smetka, Zavetišče Horjul, Sine)  |  Tema: Abby
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.