mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sreda, 12.03.2025 : 13:27:10

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  zavetišče Horjul  |  Horjul - psi iščejo dom (Moderatorji: Smetka, Zavetišče Horjul, Sine)  |  Tema: Napoleon
Strani: [1]   Dol
Natisni
Avtor Tema: Napoleon  (Prebrano 184 krat)
0 članov in 1 gostov pregleduje to temo.
Jana
Jana Pahovnik
administrator
Spol: Ženska
Sporočil: 29.458

Sijejo zvezdice na nebu ...

« : nedelja, 26.01.2025 : 11:15:30 »

1,5 let star dolgodlaki nemški ovčar Napoleon je bil v precej slabem stanju, zapuščen, zanemarjen in suh najden 11. 12. 2024 v občini Domžale. Ni samo lep, je tudi bolan. Tačko ima pobrito zaradi večkratnega odvzema krvi do sedaj. Je na zdravilih od dneva sprejema, od 28. 1. 2025 tudi na kortikosteroidih. Prišel je težek 22kg, zdaj jih ima 29, še vedno premalo. Izhaja iz sicer rodovniške srbske vzreje, je totalno podrt, ampak to so očitno lepotne želje ljudi, zaradi katerih bo imel težave kasneje v življenju. Daje ga prebava (driska); diagnoze pa kljub trudu in stroškom (še) nimamo. Je na i/d dieti. Novi skrbniki se bodo morali tako ali drugače (ne vemo še, v kakšni meri) ukvarjati tudi s tem dejstvom. Torej, išče nov dom kot družinski član pri skrbniku, ki bo poskrbel za vse njegove potrebe. Ne oddaja se za v pesjak ali na verigo.
Posvojitveni vprašalnik najdete tukaj.

Objave na facebooku
- 15. 12. 2024

Napoleon ob sprejemu v zavetišče

Logiran

Strani: [1]   Gor
Natisni
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  zavetišče Horjul  |  Horjul - psi iščejo dom (Moderatorji: Smetka, Zavetišče Horjul, Sine)  |  Tema: Napoleon
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.