Čau vsem!
Včeraj sem bila zelo kratka, ker sem (kot moja dva pesjana) obležala in prelenarila večer. Danes pa lahko poročam malo podrobneje o tem, kako smo se imeli.
Otek je bil po poti domov tako prijetno utrujen, da je celo pozabil, da ne mara avtomobila in čisto sproščeno kinkal v svoji potovalni boršeti, Jacko pa je drnjohal zadaj v boksu. Obe mali šefici sta bili navdušeni nad množico kuŠkov in se nista mogli odločiti, kdo je bil lepši, mehkejši, prijaznejši, ... komot bi še kakšnega več odpeljali domov, če bi njiju vprašali.
Jaz sem se po prvem šoku, ko mi je množica psov mrgolela pod nogami in ko sem ugotovila, da bo Jack to očitno kar dobro prenesel, začela uživati v prijetni družbi in čudoviti naravi. Spet sem se zaljubila v Kras!!!
Kombinatorika imen in psov in forumskih imen mi sicer še dela malo težave, ampak sem vesela vseh tistih, ki sem jih imela priložnost spoznati. Res ste ena simpatična druščina!
Psa sta danes pridno oddelala svoj delavnik in ni bilo ne škode, ne hrupa, tako da je imel piknik očitno tudi "PREvzgojne" posledice.
Glede količine priboljškov in raznoraznih padajočih papic iz neba, pa mislim, da bi Jacko in Otek takoj podpisala, da bi bile vse nedelje takšne!
Hvala torej še enkrat in se že veselimo naslednjega siminarja!