Hello po dolgem casu... Malo smo zapustili tole temo o nasih navihancih, ha?
Kako ste kaj?
Ze kaj oblacite "nage ritke"? Pri nas smo se ze zaceli stiskat k toplim radiatorjem, bolj kosmatim stirinozcem ko gremo spat, se najraje pa smuknemo nasim lastnikom pod oddejo...
Na sprehodu raje oblecemo kak plascek, da nam ni mraz, vsekakor pa se raje zadovoljimo s krajsim sprehodom, ce ni soncka... Zima prihaja in zato naravo raje opazujemo le skozi okno, na toplem v svoji kosarici...
V Mariboru na razstavi sem koncno v zivo spoznala Botticelli-no Lin in moram reci, da me je navdusila, tako da se ze veselim, da jo spet vidim, kako napreduje. Mislim, da bi mogla zrasti v pravo lepoticko!
Razveselila sem se tudi Baileya in upam, da se kmalu se malo bolj "aklimatizira" na svet razstav in jih sprejema z malo vecjim veseljem, ker bi bilo skoda, da se ne bi razstavljal...
Ta vikend smo se mudili v Lausanni (Svica), kjer je Django spet lepo opravil s svojo konkurenco. Prvi dan je pri Finski sodnici dobil JCAC (pri nas bi to bil prvak mladih), drugi dan pri svedu pa JCAC, BOB, 3. mesto v Junior BIS-u in 2. mesto v BOG!!!
Evo se slikco z vsemi dosezenimi pokali...
Easy se je vrnil v Svico k svoji lastnici, za na razstave pa se nam je pridruzila nova gola crnuhinja, ki slisi na ime Cherry. Ob priliki pripopam kako slikco...
Kmalu se bo pri nas zacelo malo bolj "dogajati". Moja stran s kitajcki naj bi bila v kratkem gotova (vem,obljubljam ze dolgo
, ampak Jana mi je obljubila, da bi mogla v tednu dni bit fertik, Pia mi je tudi priskocila na pomoc - thanks!
...tako da drzimo pesti), nacrtujemo pa tudi narascaj, tako da vam lahko razkrijem, da bo Grace parjena s prelepim Bamboo-jem, crnim PP, med drugim USA Ch in ocetom kar nekaj prelepih predstavnikov svoje pasme, Quincy pa s Casey-em, Baileyevim ocetom, pripeljanim iz psarne N'Co iz USA, saj sem bila s kvaliteto njegovih potomcev zelo zadovoljna...
P.S.
Coco, javi se please s slikcami Coco iz "modne revije"...
Ostali pa s kakimi novickami!