No, pa se spet malcek javljam. Vidim, da ste se kar razpisali...
Nasi mladicki lepo napredujejo. Po zacetni paniki, ker je Grace takoj po kotitvi imela bolj malo mleka, se je stvar sedaj uredila in je vse v najlepsem redu. Moram priznati, da je tudi meni bil takoj vsec crno-beli kosmatincek, ker ima zelo lepo glavo in telo.
Psicka je bila njegova kopija, le da je bila se mocnejsa. Res skoda...
Bomo pa seveda videli, kako se bodo razvijali ti nasi nagajivci.
Joni, (sorry, sem ti pozabila odgovorit...
)
saj sem pri beardijih tudi jaz nekoc padala na to foro (naspedenane dlake
), sam se kasneje, oz. s casom in izkusnjami naucis. Veliko ti tudi pomaga ucenje anatomije pri kratkodlakih psih, potem pa si vse to poskusas predstavljat pod dlako. Ko pa se pretipas (dolgodlakega psa), pa ves pri cem si.
Sam kot zanimivost... Pokukaj v databazo kitajckov, pa ko ti je kaksen PP vsec, poglej se kaksne brate pa sestre (anatomijo)... Stavim, da bos velikokrat kar "lepo" presenecena...
pia_in_co.,
cakamo slikice (si rekla danes, zdaj pa konec izgovorov)...
Aja, pa se to glede stevila... Z Gregorjem sva se stavila, koliko mladickov bo imela Grece. Jaz sem rekla da bo ziher imela 3 PP samce, on pa da bosta samo 2, 1 HL samicko in 1 HL samca. No Grace nas je presenetila (njen trebuscek, je bil res nekoliko manjsi kot prvic
), ampak vseeno sem bila blizje napovedi. Zenske smo pac...
spacewalk,
fulllll posrecena fotka!
Se dobro, da se ne opazi toliko viola (
) barve na dlaki...
Sammy,
Herkulove fotke bom objavila, ko jih bom tudi sama dobila.
Za ocka mladickov ti je ze povedala Pia. Je pa bila ta paritev linijska vzreja na enega zelo lepega samcka (uvozenega iz UK)
Blandora Without a Doubt, ki je Caseyev ocka in Grace-in dedek.
Art je mlad samcek (7 mesecev), ki je trenutno pri nas na razstavljanju. Prihaja iz psarne N'Co iz USA. Svojo razstavno pot bo zacel v Ljubljani, potem pa... No, ne bom se sedaj izdala nacrtov, ampak ko bo cas za to.
Njegova lastnica je gospa iz Svice, ki ima Fantasy Island kennel (Arta najdes tudi na njenih straneh).