Novicko "Najgrsega ni vec..." sem tudi sama zasledila v Slovenskih novicah. RIP revcek...
Sammy,
zakaj se ti je pa smilil?
Samo zato, ker je bil grd? Ne vem no, ampak mislim, da mu ni bilo hudega v zivljenju.
Saj lepota psa ne pogojuje kvalitete zivljenja, ali se motim?
Glede na kitajcke, ki sem jih doslej videla moram reci, da je ta mala grdobica imela nekaj potez kitajckov starega tipa, pomesan s kako civavo. To, da je imel malo manj dlake je normalno, saj se golim kitajckom z leti dlaka redci, odpada... Moram pa priznati, da sem tudi sama imela priloznost videti nekatere ne prav lepe kitajcke...
Mogoce bodoce zmagovalce tekmovanj, na katerih je doslej zmagoval "najgrsi"...
No, pri nas je tudi nekaj novosti. Cisto nakljucno sem po dolgem iskanju kombinacij in rodovnikov prisla do izredno zanimive psicke, ki nam bo odslej delala druzbo...
Mala powder-puffka je po razporedu barv kot pesceno-beli Beardie, zato me je toliko bolj pritegnila! Poimenovala sem jo "Cassy". Pridruzila naj bi se nam se ena gola kitajkica, katero pa bom najverjetneje dala v solastnistvo...
Pia CESTITKE za prebiti led z Andy-ko. Lusna kuzika.
Tudi Coco se je tokrat prvic udelezila razstave in v najmlajsih dobila ZP, ceprav nisem bila ravno najbolj zadovoljna z njenim nastopom in obnasanjem...