zvezdica, pozdravljena
Vecino je odgovorila ze Katja, bom se jaz dodala nekaj besed, upam da ti bodo odgovori kaj pomagali
Zanima me s katero hrano hranite svoje kitajcke? svojo psicko imam na hillsu, zaenkrat ji kar ustreza
Jaz imam moje na Pro Planu in zaenkrat ni bilo tezav (sem zamenjala ze ogromno hran pa jim ta najbolj odgovarja), Hills je ok samo ga moji ne marajo...
Katere krtaca, glavnike uporabljate
Naj dodam samo se to, da nikakor ne uporabljaj Pin Brusha, ki ima na koncu konice, saj ta trga dlako
kaksne ovratnice?
Za puffke so najboljse iz najlona s plasticno zaponko, saj le te ne trgajo in ne vozlajo dlake(malo jo ze, vendar v precej manjsi meri kot ostale)
kaksna lezisca
S tem rajsi ne kompliciraj prevec. Na koncu bo itak pristal na postelji
Kolikokrat na dan in za koliko casa jih peljete ven?
Glede tega kitajcki niso zahtevni. Dovolj imajo tri krajse sprehode na dan, ceprav obozujejo daljse. Da pokurijo energijo je dovolj tudi metanje kaksne zogice ali lovljenje z drugimi psi
ste imele na zacetku kaj problemov z vzgojo (je kaj prav posebno tipicnega za kitajcke?)
Andy je imela le nekoliko problemov z lulanjem notri. Pazi tudi na socializacijo z drugimi psi (svetujem malo solo), se mi pa zdi, da mora biti kuza sigurno ze dobro socializiran, saj je zivel med drugimi psi
kaksen brivnik uporabljate (proizvajalec, model)?
Jaz imam od Moserja, vendar ga imam se za druge pse(in razlicne dolzine dlake). Jaz ti svetujem kar navadnega za ljudi
Takole nasa Andy uziva med ostalimi kitajcki v Svici
http://www.fantasy-island.ch/silvestergruss.jpg