Tako
Stvar je taka. Pred 6 meseci ali pol leta sem podpisala pogodbo. Kjer piše da je žival= mačka. Že to je razlog za pritožbo. To je ena tožibaba
Razvajena kepa na milijone dlak
No, nekaj jih je že odvrgla
Ja, podpis tistega papirja je bila ena redkih pametnih stvari ki sem jih naredila v letu 2014.
In začelo se je moje učenje o mačkah. Do takrat sem o njih vedela da so domače žvalce, pa da imajo eno glavo, pa rep pa cca 3-4 tačke, pa da če niso s/k imajo veliko mladičev ... približno tukaj se pa je moje znanje končalo
Potem pa je prišla v moje, naše življenje Tigra
Najprej me je naučila potrpežljivosti. Pa pokazala da so mačke tudi naročne žvalce, pa da imajo hrapav jeziček, pa da dajejo buce, pa da znajo biti izbirčne pri hrani, ... pa da znajo brisati solze, da znajo poslušati, da znajo tolažiti ...
In če me nameravate vprašati če sem bila takrat pripravljena na novega člana ... priznam NE
Bila pa sem se učiti, poslušati bolj izkušene, pripravljena deliti posteljo, pripravljena zbirati € za nekaj dodatnih briketov pri hiši
In priznam da sem le takrat pred 6 meseci videla Tigrin hitri vstop v transporter ... do danes ji namreč kaj podobnega še na misel v sanjah ni prišlo
In ja, imamo se radi
In največje
je že to da smo skupaj.
Čas za
bo pa tudi!