Helou, helou, LoUci pozor!Siminar se napoveduje, juhej!
Kot sem napovedala že v
nedavnem poročilu s "teranovega ovčarskega pohoda", sva se za letos z Rokotom odločila, da
vas bosta Roko in Jagi, dva neustrašna vodnika in pohodnika, popeljala po Teranovi krožni poti (klik). S klikom na seznam na levi strani strani pridete do opisov zanimivosti na poti sami
To pa še ni vse!
Vsekakor Siminar ni pravi Siminar, če razgibavanju ne sledi še piknik in seveda dobrodelno srečkoLOV za Horjulce
V načrtu je torej pohod, ki traja pribl. 2 uri, nato pa ostali LoUski program, z obloženimi mizicami, srečkami in čvekom
Pohod seveda ni obvezen, saj se zavedava, da so med nami tudi LoUci Veterani, pa taki ki ne smejo dlje časa hoditi, morda pa so samo Šefice nerodne in je bolje, da se ne spotikajo po makedamski poti in bo bolj pametno, da bodo futer čuvale in mizico ogrinjale
Zato moramo zadevo splanirati tako, da pohodniki pridemo na izhodišče pač 2 uri prej, ostali pa se nam pridružijo, ko se mi vrnemo na izhodišče.
Za izhodišče oz. "piknik plac" je planiran lep zeleni borov gozdiček ob igriščih OŠ Dutovlje
(točka 7 na zemljevidu poti), danes sem od gospe ravnateljice dobila dovoljenje, da se LoUci lahko kamot ustavimo tam in opravimo svoj del Siminarja, seveda pa ni treba posebej poudarjati, da bomo prostor pustili za samo čist in lepo pospravljen
Kje točno je to in kje bi lahko parkirali avtomobile, bom jutri natančneje označila na zemljevidu.
Katera ura je taprava in kateri dan?
Jutri bom ves dan odsotna, zato kamot predlagajte, kaj bi bilo optimalno, da bi se nas čim več lahko zbralo
Sama postavim za orientacijo datum, ki se mi zdi precej primeren:
nedelja, 11. maj 2014
- zbor za pohod ob 11. uri
- zbor za piknik ob 13. uriVse ostale detalje bova z Rokotom in adjutantkama Jagi in Sunny Day dopolnjevala v to temo, sem se fočkajte, sprašujte in predlagajte
Se "vidimo" jutri zvečer.
LoUski pozdrav