Pismo Prjatlci ... Draga Prjatlca
!
Danes je moja rekla, da zdaj pa res samo še malo in te bom spoznal. Vem, da boš najprej žalostna
. Zato sem se pa odločil da ti napišem pismo in ti povem, da jaz pri moji kar shajam
Sicer včasih ne razume takoj mojih želja
tako da ji boš morala tudi ti najbrž nekajkrat ponoviti. Danes sem tudi šel v nabavo. Da moja slučajno kaj ne pozabi. Lačna ne boš
Komaj sem izsilil še eno igračko zate
Pa pokažem ti še tvoje okno s katerega boš imela lep pogled na zunanje dogajanje. Obljubim, da bom svojo nagnal, da ga še prej opere, da boš sploh lahko kaj videla
Drgač boš še mislila, da je pri nas skoz tema
Jaz bi te sicer tudi na vrt odpeljal, pa na sprehod, pa pravi moja, da to ni za tebe, da ti tega ne maraš ... Sicer ji najbolj ne verjamem, mi boš že ti povedala, kaj ti paše
Moja tudi pravi, da se ne bova še takoj prvi dan videla. Zakaj mora tako biti ne vem, kot tudi ne vem, če jo bom res ubogal. Bom že našel način, da pridem do tebe in te vsaj pozdravim. In čist resen sem, ko ti rečem, da se me ni treba nič bat
. Ker ti ne bom čist nič naredil, prav zares
In še sreča, da je bila moja že v LJ kao na nekih inštrukcijah kaj ti mora vse privoščiti ... upam da si je vsaj kaj zapomnila
. Drgač bova pa midva po svoje naredila
Tvoj Fredi