Dobrooo jutroooo
Moja je menda morala po futr za človeke, pa vam bom krivico ki se mi dogaja napisal
V glavnem, zadnje dni se mi je nekam sumljivo dobrikala
In v soboto objavla, da greva na izlet. Jaz pa
In sva šla ... nisva se dolgo peljala ... dvorišče mi je bilo znano
Pristala sva pri vetu
No ja, sem si mislil, saj tukaj včas tud kaj pametnega dobim
In sem šel ... Ja, najprej sem bil zlooo, zlooo pohvaljen, ker se nisem zredil. Čeprov mislim, da je to za
. Ker to pomen stradanje. Ampak moja je bila navdušena in sem ji pustil veselje
Potem se je pa začelo ... Prjatli, pokličte prosim komisijo al inšpekcijo!!
Sam sem hotel zobke pokazat, in ker sem bil mal prehitr, sem pol dobil eno tako stvar, da se nism mogel nič smejat, čist nič
Pol so me pa te babe nore šarile po ušesih, pa po enem, pa po drugem
Še sreča, da imam sam dva
Potem je una ženska v belem nekam šla. Sm že mislil, da bo konc, ... aja ... prišla nazaj ... In nekaj moji na dolg in širok razlagala. Jasno, ko pa moja ni ravno med najbolj brihtnimi
In ponovi vajo ... spet se nisem mogel smejat, pa en ušesk, pa drug ušesk, ... no ja, potem so se odločile, da je čas, da dobim nagrado
. A kaj, ko se je mučenje nadaljevalo
. Po dolgem času sem dočakal tudi konc tega gnusnega dejanja. In sem se lepo poslovil. Še enkrat pokazal zobke in ne morte mislt, dobil celo nagrado
Pol mi je pa moja kupla celo en tak veeeeliiik kos mesa. Je rekla, da bom dobil večkrat
Glede na to, kako sem trpu sem si to pošteno zaslužu!!!! Sploh pa, ker tud doma moja nadaljuje mučenje
. Vam priznam, da me zdaj ušeski skor ne bolijo več (sam ne tega moji povedat ..pssst)