http://www.mojpes.net/forum/index.php/topic,45460.0.htmlTako se je začelo (ne vem, ali paše
ali
) Ampak 15.10.2012 se je za enega čist navadnega ciganskega psa začelo novo življenje. Hvala Eponi, da se ni obrnila stran, pa SD, pa Maji (01), pa Kocki, pa ... ja, nalašč čisto na koncu. Hvala Maji (Majch) da ga je sprejela, pa da lahko še vedno hodi na obiske
Tiste prve dni njegove teme sploh opazila nisem. Nato je dobil le zgražanje in usmiljenje. Nič več. Še vedno je tako peklensko bolela izguba G...
Nato pa malo po malo ... Pa vmes sem bila še "neprimeren" posvojitelj ... Še sreča, da obstoja Pridna in da nisem naredila napake, ki bi jo nekdo drago plačal.
Potem pa se je zgodilo ... skoraj celo temo sem znala na pamet, borila sem se sama s sabo in svojimi načeli (jaz pa nikoli ne bom imela majhnega psa, pa da bi ga še k frizerju vozila ..ni šans
)
Naslednji meseci pa so mi pokazali, da sem pripravljena še na marsikaj drugega
Še zdravljenje poteka hitreje, če te čaka pesjan
Čudna nočna ura ni več takoooo zelo čudna, če greš na sprehod, dež ni več tako zeloooo moker
še € ima drugačno vrednost
Fredi, ne vem, kaj nama še življenje prinese, a obljubim ti, da na bolečine 14.10.2012 se ne vrneš nikoli, res nikoli več