PUnce drage moje, danes sem imela stresssssen dan in že razmišljam o Louskem Zdravilu pred spanjem, ampak zdajle ste me pa tako v smeh spravile, da je večer takoj lepši
Trenutno stanje je tako: lotila se je pihat burja in je zoprn mraz. Za sprehajat se v hitrem tempu še gre, stat na mestu par ur na miru pa ... no go
Vsekakor bomo zadevo prestavile, meni se ne da več vsake par ur čekirat vremenskih napovedi in trgat listke marjeticam v stilu "bo, ne bo, bo, nebo ..."
Ne bo fajn, res ... ker tudi če ne bo dežja, je vse premočeno, blatno in sploh ne bo toplo. Tole vreme me je po toplih obetih dva tedna nazaj totalno razočaralo
Alora. 21. aprila imam jaz res rojstni dan in takrat pri nas praznujemo tudi "Dan upora proti Okupatorju," česar se seveda še (pre)dobro spomnite
V bistvu bi bil to super dan za miting, če jaz takrat ne bi bila obremenjena z obvezno žurko za žlahto in Prijatelje. Torej ne bo šlo, na žalost.
Pa natis ima
dDanko na obisku. Mogoče bi se tudi jaz lahko udeležila Dankinega
Siminarja za Frizure, kot model seveda, če bi mi znala zrihrat frizurco, kot jo ima Rdečka, bi bilo super
Imamo pa še
24. marec in
1. april, ki je tudi dela prost dan ... potem pa nedelj, kolikor hočemo še v bolj toplih dneh.
Moj mož zmeraj pravi, da se ženskam ne sme dati preveč možnosti za izbiro, ker potem na koncu ne znamo izbrat
Dajte rečt, kaj se vam zdi - ta teden resnično ne priporočam, ker je totalen škifo po vsem tem dežju ...