Tole pa je o Tački spisal naš tast
Naj se predstavim – Jaz sem Tačka!
Rojena sem novembra 2012. Z drugimi bratci in sestricami sem bila odvržena v kartonasti škatli in našli so se dobri ljudje, ki so nas odnesli v zavetišče. Tam so nas cepili (awč) in kastrirali. Kaj to pomeni ne vem, verjetno to, da sem luštkana!
Bratci in sestrice so kmalu dobili nove domeke pri dobrih ljudeh, jaz pa sem ostala sama …
Prišla sta dva para toplih rok s solzicami v očeh in me včeraj dopoldne odnesla v nov topel domek.
Malo sem poredna, saj sem se takoj polulala v copat! Na vrtu pa sem petkrat kakala! Kako sem zvita, vedno dobim bombonček ko kakam, zato po malem spuščam kakce! Isto velja za lulanje. Jih bom že naučila, da vedno nosijo bombončke s seboj! Ne razumem še zakaj ni bombončka, ko se polulam v copat.
Včeraj popoldne so prišli na obisk vsi ostali in sem jim povohljala in polizala roke, če je bila prilika pa še kaj drugega! Sem pač mala porednica, ampak vsi me imajo takooooo radi!
Ker sem še majhna, me na eno do dve uri peljejo na vrt, da lulam in kakam. Ubožci se ponoči plazijo z menoj po vrtu! Prihodnji teden me bo čuval očka od mojega varuha, mu bom že pokazala, če ne bo bombončkov!
Toliko za sedaj, se še slišimo, ko pa imam toliko za povohljati, prešnofati in neznansko me mikajo žice, ki visijo iz čudne škatle z zaslonom. Tja me ne pustijo, ampak se bo že našla prilika!
Lep pozdrav od vaše Tačke!