Ja, to je Muc Muc Podkavčni.
Ne morem verjet kakšen pozitivček je in me je res presenetil. Najprej sem ga pustila pri miru pod kavčem, ker je bil še zaspan od kastracije, da malo zadrema. Potem je minilo že toliko časa, da je pod kavčem pojedel še kosilo.
Še čez nekaj časa sem ga kar z rokco zvlekla izpod kavča in je bil čisto priden. Najprej ga nekaj časa božam v naročju in je samo malo lezel, ni hotel pobegniti na silo kaj šele uporabit kremplje ali zobke. Ko se je čisto umiril (ves čas predel
), sem ga odložila na posteljo, je šel do Zarje, jo polizal po smrčku in se ulegel zraven.
Takrat so nastale te slike. Potem je eno kitico odrnjohal na postelji.
Nekaj težav sicer še vedno imamo. V moji sobi ni tako nemiren, pa še kužki ga očitno tolažijo, v dnevni sobi je pa zelo, ker imamo za na vrt steklena vrata brez zaves in bi najraje zlezel čez šipo.
Težko ga je gledat v stresu, zato sem se odločila za postopno navajanje. Podnevi je vsakič več časa z mano v sobi, ponoči pa še spi v svojem boksu na vrtu. Je še tak otrokec in pravi hudiček, ko ima divjaške urice.
Drugače pa zelo nežen muc, na veterini so ga pohvalili, da še marsikateri domači muc ni tako priden pri pregledu.