Dobro jutro!
Mi se javljamo na raport.
Jack in Oto sta uspešno prebrodila prvi mesec po dopustu
in sta glede na precej nori urnik malih šefic, ki se je raztegnil tudi na popoldan ... potrpežljivo spremljala odhajanje družinskih članov zjutraj in popoldan. Včasih ju je doletelo spremljanje koga v glasbeno šolo, predvsem pa sta skoraj dnevno hodila otroka iskat v podaljšano bivanje, kjer bi se večkrat lahko zgodilo, da bi Ota pustili tam, saj je imel preveč čohalcev in nobenega interesa za domov
.
Hišni dokazi, ki jih še vedno zbiram in snemam, so pokazali, da sta pesjana med povprečno 9 urno samoto povprečno tiho 8,5 do 9 ur
. Včasih sem sicer podvomila v delovanje mikrofona a sta me takoj naslednji dan obdarila z vsaj par minutnim lajanjem na posnetku ... da sem se potolažila, da tehnologija deluje.
Oto še vedno občasno grizlja okenske okvirje ali vrata
, se pa v tem mesecu niso več dogajale nesreče na kavču ali kje drugje. Ena igrača raca je sicer pokojna a je bila reva že v visoki starosti - skoraj 2 meseca.
Napovedano šolanje našega malega princa je padlo v vodo, ker se še ne znam klonirat
... sva pa uvedla samostojne sprehode parkrat na teden, ko ima mali pez** celo čas me gledat in glumit poleg in vse ostalo za priboljške
. Ni isto kot šola a je vse kar v danem trenutku in razmerah zmoremo. Morda pade spomladanska runda, če bo vse po sreči.
Sicer sta moja dva pubertetnika še vedno v fazi, ko je treba igro zelo nadzorovat - sploh zunaj, ko se Jacko razigra in dobi na hitrosti. Doma se sicer lepo igrata, se je pa zgodilo trikrat ta mesec, da sem na posnetkih med samoto slišata renčanje in bevskanje, ki mi ni bilo ni ti malo všeč
. Po vsej verjetnosti sta se skregala zaradi priboljškov, ki jih dobita ob mojem odhodu vsak v svoj kong ... Če se bo zadeva stopnjevala, ju bom pa morala ločit. Super a ne? Posvojiš še enega psa za družbo, pol pa morata biti narazen. da se ne skregata
.... no, upam, da ne bo tako hudo.
Pozirala sta bolj malo te dni, obljubim pa, da se javimo s fotoreportažo. Med drugim lahko riry in Lexi pričata, da je Otek postal pravi dec in ga je kar nekaj v prsnem košu. Pravi mali petelin
... Jacko pa je še vedno ali pa še bolj postaven in v formi, sploh od kar mu mali zajedalec pomaga prazniti isto vrečo briketov
.
Bodite fajn, kljub vremenu, pa ne preveč po Piranu pohajat, da vas kaka tromba ne odpihne ...