Dobro jutro v sončno jutro!
Pri nas smo imeli včeraj nekaj dežja - najbrž zato, ker sem prejšnji dan kopala psa
in prav nenavadno mi je bilo navsezgodaj (5.40) začutit mrzel veter in dež na še zaspani in topli koži, še bolj čudno pa mi je bilo, da je bila skoraj popolna tema
. Poletje odhaja!
Jack se očitno pripravlja na delovne dni, ko bo pač treba spet zgodaj vstajat in me že več kot teden dni zbuja 5.45
... Oti pa trenutno ni dežuren za jutranje bujenje in prav lenobno poležava.
Trenutno smo v fazi ko sta psa pridna med samoto in celo -sej ne morem verjet, da to pišem
- ne zalagamo kavča z zaboji igrač!!!
ampak ga enostavno pokrijemo z odejico iz flisa. Rezultat: Oba seveda najbrž takoj zlezeta na kavč glodat svoji nafilani kong kostki in včasih pozabita dokaze na kavču
... Zaenkrat in še enkrat ponavljam
zaenkrat
, se ni zgodila nobena nesreča na kavču, pa tudi drugih razdejanj ni več bilo, sploh pa ni bilo več tuljenja v tri dni - ne v solo izvedbi Ota - Pavarottija, ne v duetu z Jackom Placidom Pritlehnim Domingom. To so stanja ali obdobja, ki me zelo veselijo in upam, da bodo vedno daljša!
Psa sta sama vsak dan vsaj dve do tri ure, tako da si zelo želim, da ne bi bila preveč šokirana, ko bo spet začela služba in šola ... Sta pač z vsakim mesecem zrelejša in pametnejša in ... debelejša
- verjeli ali ne ima Otek celih in polnih 5kg
! Nikoli ne bi rekla, ko ga pogledam, sploh zdej, ko nima več jaj**
, Jacko pa pravzaprav drži linijo in se vrti okoli 23 kg.
Zelo se veselim pasje šole in sem zato že privlekla iz omare moje rdeče pikaste dežne škorenjce!
Nisem sicer bila ravno navdušena nad tem, da je bil Jacko po vsaki seansi (ker smo imeli veliko dežja) blaten do brade ... če bo tudi Oto imel ob tem terminu tako "srečo" z vremenom, mu bom morala potapljaško opremo nabavit
... ampak je vse drugo odtehtalo tudi namakanje v blatu in upam, da bo tako tudi tokrat
.