Dooobro jutro!
Mi trije smo že opravili jutranji sprehod, spili kavico in zdej en mi drema v naročju, drugi pa je šel na mehko v svojo kučo
.
Oto je celo noč pridno prespal v svojem boksu
, Jacko pa v svojem mirno spi že kar nekaj časa oziroma od kar je imel ponoči navdih za predelavo naših copat
.
Mali je priden, radoveden, zelo sproščen in zaupljiv do vseh zaenkrat
. Sobna čistoča je v fazi navajanja, da je travica boljša od pleničke oz. časopisa ... ampak je mama jackinmi prepočasna
in jo Oto vedno prehiti, "zalije dnevne novice" že doma, tako da mu zunaj na mrazu ni treba
. Najbolj mi je smešen, ko se zažene gledat Jackota, kako glasno lula na travici in se čudi
.
Big brother je še malo ljubosumen in se občasno prči na malega (in jih potem sliši od šefice), mu pa tudi že laska, da se prihaja k njemu stisnit in da mu sledi kot senca
. Cartanje obeh hkrati mi gre že dobro od rok: ko počepnem in čoham Jacka po dolgem in počez, mi mali zleze v naročje, se zvije v klobčič in se greje
tako da je volk sit in koza cela
.
Na sprehodu se navajamo na strani neba
... Jacko je na levi, po šolsko, Oto pa na desni zaenkrat in maširamo bp. Jacko itak najbolj uživa v svojih privilegijih, da je občasno spuščen in trenira poslušnost, pa seveda prinaša žogico ali storže ali se igra skrivalnice ... mali pa zaenkrat komaj odkriva svet in pazi, da mu krdelo kam ne uide
. Skupna igra se še ni razvnela, se pa Jacko že trudi Ota učiti osnovne judo tehnike spotikanja in metanja na hrbet
.
Danes začnemo navajanje na skupno samoto! Malega bom zaenkrat iz varnostnih razlogov puščala v boxu ... potem pa bomo videli.
Držte pesti!!!