A to je odstranljivo
Kakšna je pa prognoza na celjenje itn, verjetno pa kar dolgotrajno?
Je precej "pecljato", čeprav ogromno in na zelo neugodnem mestu. Predvsem pa ni maligno.
Priznam, da sem danes bolj malo in zelo slabo spala
... budilka je bila nastavljena bolj tko iz navade, drugače sem bedela že veliko prej, preden je bilo treba iz postelje. Vsi mogoči scenariji po glavi. Ampak vedno znova - mora bit vse OK, ker sicer se tega ne bi šli in Aika mora spoznati, kako fajn je lahko pasje življenje (za začetek je simbolično dobila novo ime, prej je bila "seveda" Pika).
Dobrovoljna seniorka, ki veselo gleda na svet in uživa v vsakem trenutku, mi je takoj zlezla pod kožo
. Nisem mogla verjeti svojim očem, ko je v četrtek, ko je prišla v začasni dom, navdušeno sprejela igro z glasno piskajočo žogo. Tisti tumor ji mahedra pred očmi, klopi jo neusmiljeno žrejo, oboje nevzdržno srbi, pa še bolhe za povrh, ona pa ... life is good.
Še vedno mi je slabo od njenih klopov. Že v Pomurju so jo pošteno "obrali", kar nekaj sem jih populila, ko je prišla, Skuiki je nadaljevala, jo skopala ... klopi so odpadali in odpadali vsak dan ... in še vedno jih je polna . Pobožaš in ga imaš. Cela gnezda. Ogabno do amena .Lubica, zdrži, prosim.