Živjo vsem!
Po nekajletni odsotnosti s foruma imam pa zdaj toliko fotk od Kiki, da jih moram nujno delit
Najprej naj povem, da sva šli k frizerju. Nikoli več. Kiki ni kuža za striženje, ker je imela spodaj tako dlako, da je zgledala kot ovčka
kar samo po sebi seveda ni problem, če le ne bi imela tako goste dlake spodaj: odstriženih dlakic se iz kožuha namreč nismo znebili, dokler ji ni dlaka zrasla nazaj, ne pretiravam
samo še kopanje in sušenje od zdaj naprej, nič drugega!
Kaj še? Dvakrat je fasala hotspot, ker je očitno alergična na piščanca, ampak smo vse lepo zrihtali
Enkrat mi jo je mati peljala na veterino, ker je videla KARIES. 30 € kasneje je izvedela, da so malo obarvani zobje pri psih popolnoma normalna zadeva
zdaj pa vsake toliko ščetkamo čekane (od tega žal nimam fotke
)
Kiki sicer ni najbolj navdušena nad vožnjo z avtom, ampak vseeno sva jo lani poleti mahnili v Bovec. Bilo je super! Po ovinkih mi je delala družbo, ker ji je seveda bolj všeč sedet spredaj, potem pa sem jo prestavila nazaj v boks. (mimogrede, fotografija je bila seveda posneta med enim postankom)
Preden je prišla še ostala družba, sva šli na krajši sprehod, se izgubili in prišli v stanovanje več ur kasneje crknjeni do konca. Nisem bila ravno najbolj zadovoljna, ampak vsaj Kiki je potem spala kot top tisti večer
Še ena zmatrana po sprehodu, tokrat doma.
Čez pol ure pa že jovo na novo. Žoga!
Pa da se še považiva: ker ima Kiki tako gosto dlako plus še ta ovčji puh spodaj, se po deževnem sprehodu suši več kot en dan. Nič veeeeeeeč
Joj, gledam slikce za nazaj in sploh ne morem verjet, da je že skoraj 5 let pri nas. Kot bi mignil.
Bodite v cvetju!