Maxi je eno mirno, potrpežljivo bitje, dovolj inteligenten, da je ugotovil, da sem blond in da mora mal počakat, da meni lajtenga potegne.
Normalno da moram v pasjo šolo, tako smo čist en mal presenetili tršico s prijavo, ampak je pa bila vesela
.
Mlajša omladinka je prebrala Psi za telebane (saj sem jo jaz tudi, že pred enim letom!) in sledila je diskusija o tem, da je knjiga le osnova, da sploh na nečem začneš graditi znanje.
Na koncu se je globoko strinjala, da s tem, ko prebereš eno knjigo, veš le toliko, da lahko začneš postavljati vprašanja in da moramo nujno v šolo.
Starejša omladinka je rabila osvežitveno debato o tem, da se ljubezen multiplicira in ne deli ter da je možna v raznovrstnih oblikah in načinih.
Do zdaj sem ugotovila, da peso mali zna pokazat, kdaj rabi iti ven. Za to imam osebni servis, jaz tačas čoham mačke
.
Pride, ko ga pokličeš in te gleda, ko meni potegne in rečem lezi in potrepljam z roko zraven sebe, če sedim na tleh, se uleže, stisne zraven in zavzdihne..a si le dojela
?!
Tačke brisat ni problem, rečeš tuki prostor in gre, se usede na brisačo in spet te gleda in čaka.
Danes sem v pasji šoli slišala neprecenljiv stavek naše tršice: pomagali vam bomo razumeti pasje znake, njihovo govorico
!
NO, to rabim. Slišala sem precej uporabnih stvari in sem šla ZELO olajšana domov. Končno eno izobraževanje, ki ga lahko udejaniš takoj in je efektivno. Sem razbrala danes, da je Maxi takoj dojel, da sem jaz
prvaprihiši! Pametno bitje. Všeč mi je bilo tudi vse o neverbalni komunikaciji, pa tooooooo:
ja okom, oni skokom Pa še več takih stvari sem ujela to prvo uro. Zraven je sedela zlata Royalty, ki je po
kajpatitledelaš tudi suflirala praktične nasvete.
Male mačje miške smo že pospravili
.
Aja, mladina ima tudi očeta, ki je Čohalnik naših žval, kadar nas ni dolgo doma. No, ta je mislil, da ga deca hecajo, da smo šli po psa ne za nas ampak da ga bomo uturili njemu
. Jao, kere ideje
. On je kukr bil z mano poročen in kukr zdej on mene u nulo pozna. Ja, itak
!
Da se prepriča na lastne oči, je prišel pogledat in je bilo slišat oo pa ii, ko je Maxi prišel na vrata z mano, ga pogledal, pomahal z repkom in nastavil uhe za čoh čoh. Ja, kok je prijazen!
Pa nč se ne boji
. Ja a ne, da boš prišel z dekleti k meni ane da boš?
Pristavil je tudi, da še vedno ne more verjet, da imam JAZ psa. Stari moj, življenje je polno presenečenj
.
Boks imamo, ampak Maxi ne gre noter. Gre pa poleg otrok kdo drug:
http://shrani.si/f/3f/B2/3TydHgNP/20130301185114.jpg[/img]]Ti si bumbar:
http://shrani.si/f/9/uc/34JmiY6n/image-1361952507041-v.jpg[/img]]Nike še vedno spi pri meni, samo da zdaj ne prede. Čeprav ne prizna, je malček šokirana, pa bo že sprejela. Zleze mi v naročje in me gleda in potem se ckrljava, Vprašam, zakaj ne prede, pa mi da samo tak pogled: ti že veš
! Sem te videla, kaj si prej čohala
.
Glede frizure, špangic in striženja bomo še imeli posvete s strokovnjaki, a ne Pepsi
, ker ta hip ne vem, a Maxiju dlaka tako raste, da ga bo treba striči ali samo česati. On je naš mešanček in se bomo glede frizure sproti prilagajali.