Mi smo tudi od veterinarja...
Ne, nč ne kašlamo, ne ne, mi smo bolj elitni in bruhamo!
Začelo se je že v petek, ko je Maxi izpljunil belo sluz, ali nekaj temu podobnega. Pa se nisem niti dosti vznemirjala, pač mu neki ni, zato je vrgel ven.
Pa čez vikend spet, podnevi vsaj dvakrat doma, pa v nedeljo tudi zunaj, vsakič je bilo kot da ima polna usta in samo izpljune, ne kot bruhanje, ko se ti prav obrne želodec.
Ok, bomo se malo postili, ane, pa bo. Bo vraga.

Najprej smo doma oprali vse kovtre, vse deke, vso posteljnino (pa še božič ni!!)
Maxi pa sicer dobre volje, naspidiran, zunaj bi letal, tudi apetit ima in poje svoj obrok, ampak čez cca 6 ur spet izpljune sluz. Brez prebavljene hrane.

Pa zvečer, pa ob enih ponoč, pa ajde sem si mislila, a zdej lahko že čist mal zapaničarim?!
Ne more kar bruhat, pa da ni nič narobe. Ne gre to tako.

Tako je šel skozlan in lačen Maxi veterinarki. Ga je prešlatala gor in dol, postran in navpično. Pogledala urin, ki sem ga od prve zunaj na travici ujela v kovinsko ledvičko!

To bi bila dobra skrita kamera.
Zaenkrat velja, da ima razdražen želodec (od pitaj boga česa, lahko pa je res kje zunaj kako svinjarijo pojedel

),
dobil je ranital, dietno hrano in če ne bo do petka dober, morava nazaj.
Dobil je tudi dve injekciji za pomiritev želodčka in pri prvi zlezel z mize meni na ramo, potem skoraj POŽRL veterinarko ("držte ga, ugriznil me bo!"), pri drugi injekciji ni več niti trznil, ker se mu cirkus ni splačal.
Mali je res drama queen.

Zdaj je že dobil en miičken obrok in se dobro drži. Po injekcijah se mu je nehalo dvigovati, ker prej se je precej oblizoval in cmokal, kot bi se mu pehalo, dokler ni izpljunil tiste sluzi.
Pa shujšal je, revež!

Ob cepljenju v marcu je imel 4,7 kg, zdaj pa 4,3 kg. Me je kr stisnilo.
Dokler je mačkom kradel brikete, ni bruhal, ni hujšal, zdaj sem jih pa dvignila in evo, takoj sranje!
Sem tud malo bogi:
http://shrani.si/f/2D/vg/ITF34ll/1/20141130204239-1-1.jpg[/img]]