Po pravici povedano, so me na hribčku vprašali, če je važno, kakšen muc je, pa sem rekla, da ni. Imamo prostor še za enega, bi pa prosila, da mama Smetka izbere, ker jih pozna in povedala sem, kakšno je stanje pri nas.
Nisem hotela, da bi prišleka staroselci napadli in obratno.
Nike je krasna izbira. Ima tak nežen pogled, učke pa take, da moja hči pravi, da zgleda, kot da bi si jih poudarila z eyelinerjem (najstnice obvladajo
).
To je tako lepa mala mucica, elegantna mačja princesa (ima le 3,8 kg). V dokaz, da ni stradanja, prosim poglejte sliko zgoraj.
Princeska ni izbirčna, res pa da dobiva enako hrano, kot je je navajena.
Žal pa je princeska izrazito nefotogenična, kar pomeni, da je v živo veeelliiikooo lepša kot na katerikoli sliki. Kar ni bele ali oranžkaste barve, je sivo. Za vikend jo bom probala slikat na dnevni svetlobi, bo morda bolj prišlo do izraza. Jo pa je težko slikat, ker ni in ni pri miru. Lih lepo pozo zavzame, primeš fotoaparat.....in že gre proti tebi in meeeeeuuuuu
Počasi ugotavljam, da če primem najprej mucka, je ona hitro zraven in meeeeeeu!!! mene tuuuuuuuuuuuuuuuuut
.
Tok je posrečena, da Tv-ja nisem prižgala odkar je pri nas.
Danes je celo jedla jogurt in to zato, ker ga ima Mucko zelo rad in čim ga odpreš, je zraven. Pri nas lahko šnicl komot ješ, pa ne bo nobeden prosjačil, če pa jogurt odpreš.......ne tega pa NE MOREŠ pojesti v miru. V lonček zleze
Ker nima prebavnih težav, mu ga dam. Princeska je danes navalila ko da prvič papa na jogurt in ga najbrž ne bo več dobila. Ni imela lih prebavnih težav, sam je pa toooooook dišalo potem v wc-ju.....
Aja, stranišče:
naštimala sem dva wc-ja, da ja ne bo problema, pa da ne bi kdo mislil, da to upoštevata..kje pa, onadva lepo oba v enega
Meni je prav, bo pa pač samo eden.
Tudi igrati se je začela princesa mala, že podi žogico okoli in pa seveda plastičen zamašek (to je najboljša igrača ever).
Moram pa po novega brckota, ker Mucko svojega NOČE delit
. Ko ga je hotela vzet, je zarenčal nanjo....jao, dol padeš,
pa ajde, bosta imela vsak svojega.
- to be continued -