V petek bo že dva tedna, kar je Bela pri nas in res je že čas da dobi svojo temo. Pravzaprav sem že nekajkrat začela pisat, pa nikoli napisala do konca, kar sem mislila, pa preložila na naslednji dan. Moram priznat, da sem preden je prišla k nam, precej več časa preživela za računalnikom.
Dve leti doma že nismo imeli kuža. Našo Taro smo morali dati uspavati pri štirinajstih letih. Potem, ko smo se končno odločili, da je čas za novega družinskega člana, sem kmalu zasledila Biskvitke in Vano. Takoj pokličem v Horjul, pa mi je bilo rečeno, da je treba počakat, da bodo stari približno 8 tednov, ko jih bodo začeli oddajat in da bo to objavljeno na forumu. Na koledarju sem na debelo obkorožila datum 17. november, ko sem si zračunala, kdaj približno naj bi to bilo. Potem je bila pa seveda prva stvar zjutraj, pa prva, ko sem prišla domov, pa potem še kdaj čez dan preverjanje, ali je kaj novega, pa še naši ta mladi sem naročila, naj malo dežura pri tem.
Ravno 17. novembra je bila Vanina slika objavljena v Slovenskih novicah. In če Vana že išče dom, potem to verjetno pomeni, da isto velja za njene mladičke, pa sem poklicala. In se zmenila, da lahko že naslednji dan pridem po kuža. Sem hotla bit tiho, pa jih doma presenetit, pa sem zdržala po moje celih 5 min, potem pa seveda poklicala moža in povedala veselo novico. Kasneje pa seveda tudi sinu.
Zakaj Sweets oz. Bela? Ne vem, smo rekli, da bi imeli punco, pa fajn bi blo če bi bila še majhna, pa tako luštna je bla na sliki (tudi ostalih pet seveda, pa mama Vana tudi). Moj mož je rekel, da se mu zdi ena taka fletna nežna mevža, ravno ta prava za nas, da naj sicer pripeljem kar hočem, samo da bo kuža. Pa sem jo pripeljala. Fletno - vsekakor , nežno - kadar sama tako hoče , mevžo - niti najmanj :
Za danes še ena Belina slika (saj se bom naučila dat slike tudi direktno na forum), kaj več o tem, kako se imamo, pa kmalu.
http://www.mojalbum.com/bena/bela/foto/19245491