Čas beži zelo hitro. Kot sem že napisala je Ru 1.1. dopolnil 2 leti, 26.1. pa je minilo eno leto od kar ima pri nas svoj domek.
Ob tej priložnosti je dobil
tortico in darile...
Med tem ko je bil slavljenec na sprehodu, bi tortica kmalu čudežno izginila...
Res je hitro izginila, kljub vsem težavam v Rujev želodec
(Ni foto dokaza)
Končni rezultat je bil takšen...
Ob obletnici se spodobi, da napišem kako smo preživeli prvo skupno leto. Želim si da bi jih bilo čim več in čim bolj zdravih
Enostavno lahko napišem, da Ru pač paše v našo družino. Jaz sem zelo vesela, da imajo tudi vsi člani naše razširjene družine radi tega včasih malo posebnega psa in nama vsi tudi radi priskočijo na pomoč, kadar jo potrebujemo.
Ru ima zaloooooo rad ima čohanje, crkljanje in razvajanje na vse možne načine. Obožuje tudi tuje ljudi, do drugih psov je bolj ali manj ravnodušen. Kakšnih hudih zdravstvenih težav nima, razen ušesa mu moram redno enkrat na teden čistiti. Ru načeloma živi v pesjaku, ki je na hribčku, zato ima službo glavnega vaškega firbca. Skoraj ne laja, razen kadar sliši sireno zavija in tuli. V teh mrzlih dneh pa je v stanovanju. Oziroma spi v kopalnici, ki jo ponoči ne ogrevamo in ima odprto okno, da mu ni prevroče. Vstop v stanovanje ima seveda tudi v drugih latnih časih. Kljub temu, da je pesjakarski kuža, se vsi trudimo, da se dobro počuti, da ima vsak dan dva dolga sprehoda, crkljanje, igro in vso potrebno nego.
Pa še ena pesjakarska
Še nekaj drugih utrinkov...
Gospod pes kot naročni kuža
Res je malo smo se poredili, ko se otopli gremo na shujševalno kuroImeli smo tudi en zelo lušten obisk.
Mlado gospodično vipetko Vilo, ki Ruja najprej ni zanimala, potem pa sta imela celo žurko. Vila ima enak vzorček kožuha kot Ru. Bila je to ljubezen na prvi pogled. Žal nam ni uselo narediti kakšne bolj spodobne slike, da bi se videlo kakšen cuker je Vila.
Se še oglasimo...