Ura je že zdavnaj odbila polnoč in začenja se en najmočnejših Praznikov na Krasu
Danes praznuje četrti rojstni dan naš ljubi LoUc Roko Moje drago črno srce trapasto, moj učitelj potrpežljivosti, vsako leto bolj mi pomagaš razumeti TraUme, Grozote in prepoznavati Neprijateljske Pojave in videti majhne užitke, ki se jih na koncu veseliva oba.
Da bi po najinih Revirjih še dolgo skupaj hodila s hitrimi koraki, skupaj pobirala smeti in se lovila okoli kupčkov dreka, si želim!
Kljub temu, da zaradi tebe neštetokrat zavijam z očmi, si pulim lase in izvajam joga vaje globokega dihanja za umirjanje praktično vsak dan, si življenja brez tebe ne znam predstavljati.
Hvala, ker si, teslo moje črno filozofsko ... Praznovanje smo v
črnogorskem slogu začeli nekako že v nedeljo, ko je navsezgodaj prišel prijatelj Marino z odrtim jagnjetom na rami. Kakšno darilo za LoUca! (in ataF)
Kosilo je bilo praznično, se razume
Temu je sledilo današnje sladkanje s torticami in pivom v čast Bajkine sedme obletnice
zavzetja kraljestva.
Še prej popoldan pa prvo darilo od mameF - šopek šentjanževke
Za oba, baje je dobra za pomirjanje živcev, pravijo
Danes, na dan D, pa se bomo še oglasili. Darile, svečano kosilo in večerne tortice v borderski družbi bomo seveda ovekovečili za prihodnje rodove
Od včeraj pa še par utrinkov z Revirja: