Piva pa mi ne prvoščijo žlehtne šefice
... ampak na srečo imam Jast po Svetu dosti pravih Prjatlou
Ko se dan začne tkole:
... da nemorš verjet svojim Očem, da je na Svetu Gdo tako prijazn, dati Pošlje tapravo LouSko trofejo pa še pribolŠke zana Terenske vaje szi okusom Divjadi in še ene pribolške pa še Mačje pa še neki za Šefico ki ni hotla dat na sliko, ker noče imet preveč Obiskou pri bajti ker biji Use pojedli čebi pokazala Kaj je dobila!
In toše ni blo use! U Pismu je pisalo da sta darile zbrala najboljprjazna Prijatla Č. Regrat in G. Pes in tudi en gospot Fifi is Trgovine, kjer onadva dobita Piškotee, je prijazno dau darilo zame zraven!
Toše pa ni use!
Potem je moja otprla še en Paket od Zlate mamice od Vetra in mačka Feliksa, ki pa ga nebo pokazala, ker so noter tri stvari na črko Č in čebi jih pokazala bi use oboževauke prišle na Obisk in use pojedle, Jast pa nebi smeu Lajat na njih! Zato se strinjam z Mojo da ne kaže useh Darilov po internetu!
Jast sem zelo zadovolen in semsi neseu največjo Trofejo ot Jelena kar u postlo in sijo šparam za potem!
NVMM se je pa bunil zakaj galamo delamo is fotoaparatom, ker zimsko vreme je za spat nepa galamo delat!
Ampak potem je dobiu mal Pribolškov, kista jih poslala Ščurk in Samo in je ratau bolše volje
Hvala Vam prijatli iskreni ker se lepo spomnite name ki bom morau na naslednje Darile za obletnice še čakat dolgo, dolgo do drugega leta. Tole mi je zelo polepšalo dan ki sem si ga hoteu zjutraj popestrit iz enim drekom in se mal naparfumirat, ker danes je petek in se gre u Lajf pa mi je Moja na uho zarjovela "Prasc zarukani" in nisem smeu
Aja, pa Poročilo o Jelenuovem rogu, ki sem ga sam uloviu ste hotli slišat, ane.
Torej: poročilo je tako, da sem si hoteu prvoščit mojga jelena zato sem ga najprej počasi oblizovau potem pa še začel grickati. Ampak tam, kjer je imeu Jelen tale rog na glavo prišraufan je zelo trdo in sem odnehau, tam na špičkah pa sem malo pogrickau ker je že vse suho in zgleda kot strohnejo Drevo. Lubje ot Jelena je trdo, noter je pa bol krhko. Zdaj sem se ga že malo naveličau, bom rajši tanouga Jelena iz LJ glodau ker je bol frišen