Nazadnje 2008 (so fotke na prejšnji strani, klikni na link
Tule pa še nekaj utrinkov z
Lastova Tudi moji najlepši dopusti so se tu dogajali!
Vojašnica je pa (bila) noro lepa (mislim - na lepi lokaciji), moj dragi je bil prav navdušen, je rekel, da bi on z veseljem tam trpel vojsko
Na zadnjem obisku tam sem našla na enem kupu en priročnik za bolničarje pa eno majhno staro vojaško srajco - še lepo ohranjeno - sem vzela oboje s sabo za spomin domov. Pa tri sadike agave, samo so mi letos pomrznile v garaži, ko je bil tak mraz
V začetku devetdesetih pa smo hodili po vodo in telefonirat k vojakom dol v Ubliju v vojaški "hotel" pa po čike v restavracijo in na super dobro kavo
Pa v slaščičarno "Šiki" na šamrole, šamšnite in "ajskafe" (prvič mi je dal v mrzlo kavo eno kepco vanilijevega čist trdega sladoleda pa dve kocki ledu, sem se skoraj polulala
Pa vsi (kampisti, domačini ...) smo se zbrali v pristanišču okoli sedmih, ko je prišel trajekt - tavečji dogodek dneva
pa takrat smo potem čakali pred trafiko v gosjem redu, da smo si lahko kupili kak časopis pa čike
Lastovo je zakon!
Zdej grem pa kooončno za ene dve uri spat, pol pa zjutri proti Krku in od tam na Cres, ker zaradi burje je prav možno, da bo Brestova - Porozina kaj zaprto. Tudi vi se mejte fajn tule gor, pa držte pesti, da se bo Gvantanamo Roko v belem svetu lepo obnašal. Nagobčnik za na trajekt je že vzljubil, ker sem ga prej par dni z mačjo pašteto mazala pa klikala, ko ga je oblizoval in gor imel kratek čas (sem žleht, a ne), pa se mu že ob pogledu nanj cedijo sline
Revež ne ve, kaj ga čaka v resnici - tavžent neprijateljev in to - brez gat
vsem oboževalkam Črnega Louca in Filozofa