Draga Cockta! Za tebe sem
za Valentinovo spesniU kratko Pesem in jo tudi ilOstriraU is Srčkanim Kolažem!!!
Lajkajo lahko seveda tudi koJn Šefice, če bodo znale splJoh razbrat Globoko sporočilo te Pesmi!
ZmaJnkau je že zdavnaj sneK,
mislim Nate in se čoham!
Rože vidim in si Mislim:
Zakon, zdaj spet Dreke voham!Ampak! V mojh Revirjih ni use tako Romantično koD mislite!
Enkrat sem šeu v moj!!! Gosd in tam me je presenetiu grozno velik Incident! Namesto snJežnega meteŠa Stoletja se je meni pred nos nastavlo Grozovitno Deblo! Ki ga je polomila Burja tako kod tudi še dosti drugih Dreves samo nobeno ni bilo tako grozno glih na mojo!!! pot nastavljeno za Strašenje kuŠkou!
Zelo sem morau zbirati pogum dasem preprečkal to Prepreko. Ker bi se lahko u trenutku ko bi biu Jast spodaj padlo dol in Jast bi biu spremenjen u Polpeto!
Poglejte to Grozo ki sem jo moraU premagat!
Potem pa smo imeli še Pust kar pomeni spet obisk Groznih Oseb Maškar!
Ko sem slišau da se Grozno Kričanje in Muzika bliža moji!!! hiši sem se odločiu da se EvakOiram na varno u Spalnico in tako je tudi bilo!
U naši hiši so se skoraj Usi Omaškorali, taprvi AtaF kar je videt skrajno levo. Wunderkind je tam samo za okrasek in še ni uradna Maškara pa čepraU ji naša Nona pogosto reče tudi u nePustarskih dneh, čeje oblečena za Pusta
Tadrugi Wunderkind paje biU že u Maškarah in ga nismo videli do Večira kose je primajau Zilo Utrujen!!! domoU spat
No, moja mamaF letos ni imela (na mojo Srečo) praU nobene volje dabi šla u Maškare. To je čudno! Verjetno je to zato, ker zmeraj bol pogosto reče: Starost ni Lepa! In je verjetno pozabla al kaj? Ne vem.
U glaunem, ni me pustila spet samega doma Samevat celo noč in je rajši Uzela mene is sabo in šla u svojih usakdanjih Klounovskih Oblekah (zgulena trenerka bres barve, karo Bunda, kapa totalno nepasend farbe in rokavice druge nepasend farbe) kar k Ani na pivo! Pivo je baje uredu proti temu, če nimaš volje za nič pametnega. No, one so pile pivo, Jast pa sem se potrudiu in sem se Omaškarau u "
Vražjega Navijača ot Slovenskih ŠportnikoU - bravo Tima, bravo Jakov, bravo Peter," sem se drl. In samo za Vas sem narediu Selfi!
Zraven sem še malo trenirau Korajžo pod teŠkimi plehnatimi Štengami in paziu na Dudeka ki mu je zdaj ime Rudi in je šeu medtem že po svoje u Štalo h oUcam - svoji družini! Tam se ima lepo in mu prinesejo Flaško mleka usak dan več-krat!
Tako so minili Stari Dnevi in zdaj prihajajo Novi!
Lepo se imejte in upam da vaše koJn Šefice ne pozabijo da imate spet imate prazno skledo!!!
Roko!