Črni psi so preverjeno primerni za vsako formalno ali neformalno priliko, itak ... se posebej Louski
Louski črni Louc ... ste videli, kako je bil na Siminarju pridkan in zadržan in
boooogi nesproščen kuŠek, ane? Niti ene namere ni imel, da bi nakazal katero od svojih Louskih spretnosti
Ves čas mamici pol metra za ritjo, priiiiiden kužek.
No, nočete vedet, kako izgleda, ko prava Louska narava butne ven ... kako smrdita dva psa, ki se povaljata po neki ribji crkovini ob devetih zvečer. Nočete vedet, kako smrdi po merjaščevem dreku, razmazanem čez cel vrat in hrbet luštkan črni kuŠek
Sinoči sta divjala z Borisom in pritekla do nas iz dolinice in grmovja ogabna totalno ... srdeča po crknjenih ribah in mastna od nekakšnega olja
Očitno Anini sosedje še niso slišali za bio odpadke in so odvrgli to sr**** v gozdiček oz. gmajno 50 m od hiše. Sva ju sterali pri njej v garaži pod tuš, ne morem opisat, kako je smrdela cela garaža pa naine roke, bljak. Jaz sem mojega kar fajn našamponirala in še s kisom oblila in spirala, kolikor se je dalo ... da me skupaj z njim ob prihodu domov kdo ne bi iz bajte vrgel
Doma pa še ena runda drgnjenja, ma tuuu mač
Pred pol ure greva s sprehoda, on ves pridkan in krasne blešečeče dlakce ... potem pa se ustavi in začne "travo žret", pa grem počasi naprej in ga čez minuto, dve pokličem, strašansko pridkano pridrvi do mene in ...
majkumila! po celi polovici telesa zadrekan, aaaaaaaaaaa, tepec črni trapasti! Tisto redko merjaščevo govno še fajn razmočeno od dežja, bljak, je kar kapljalo dol.
Je seveda sledilo "predpranje" kar na dvorišču s cevjo za zalivanje, pa še generalka po tušem. Zdaj pa stistim "bogibogi , bogi jaz pogledom čemi v kletki in se suši.
Teslo črnogorsko