kako ste pa kej s šepanjem?
Jah ob slabem vremenu smo slabše, ob dobrem pa kar gre. Jemljeva Flexadin tablete (glukozamin in izvleček vražjega krempeljca), napredek se kaže. Ampak še zdaleč ni tako kot mora biti. Prišel sem do odločitve, da bova šla njen komolec zdravit z matičnimi celicami. Zdi se mi, da je to zaenkrat najugodnejša rešitev, kar se posledic zanjo tiče (dokaj enostavna zadeva, dobila bo šivček ali dva na hrbtu). Pa tudi zadnje čase sem o temu načinu prebral res ogromno in kar ne morem se načuditi, kaj vse se da in se bo nekoč še dalo s to tehnologijo zdraviti. Če to ne bo pomagalo, greva pa stopničko višje - operacija (ampak res upam, da ne bo potrebna, ker je pomoje nekaj tednov prisilnega mirovanja po operaciji res težka izkušnja). Ampak če bo treba, bomo potrpeli tudi to. Obstaja pa še akupunktura, ki je baje tudi zelo učinkovita. Ma če bo treba, bova poskusila vse, samo da bi se bolje počutila. Torej, prvo je definitivno zdravljenje z matičnimi celicami. Če ima kdo izkušnje s tem zdravljenjem ali če ve za uspešne primere naj mi prosim tu kaj napiše. Bova s Fifi zelo hvaležna.