Pa hišica... Vrhunsko! bravo
Ja je bil kar projekt... ni še čisto dokončana, ker mam namen še polkna naredit, pa napis nad vrati vžgat v leseno ploščo, okno opremit s pleksijem in mu dodati kovaške elemente. V oknu bo pa z oljnimi barvami slika speče Fifi pri svečki- slike se da menjati, ker je okno narejeno na princip okvirja. Pred hišico ji bom to pomlad (če ni to že
) tlakoval in uredil drenažo za odtok vode. Dela je še kar nekaj, ampak v tem neznansko uživam.
In umetniška instalacija iz žogic je nadkrasna
Hehe, res je. Nekateri zbirajo znamke, nekateri vžigalnike... Jaz sem se pa odločil, da naredim zbirko žogic, ki jih Fifi zgrize.
Tako nismo jezni za nobeno žogico, pač pa jo ponosno pristavimo kupčku, ki se veča in veča. Žogic je bilo več, pa smo jih ponesreči vrgli stran. Še posebej mi je pri srcu barvasta "ragbijska" žogica, ki je bila Fifijina prva igračka, ki sem ji jo dal še ko smo bili v zavetišču. Nikoli ne bom pozabil Polone, ko je pogledala igračko in se nasmehnila, češ da ne bo zdržala dolgo. Moram priznat, da ji nisem verjel. Zgrizla jo je še preden smo pripeljali domov. Je pa res, da bo žogic zdaj manj, ker je dobila Kongovo žogico, ki po enem tednu uporabe še kar drži. Neverjetno!
Uporabna doba teniske je po Fifijinem standardu samo 2 dni.
Sem res vesela za Fifi, v drugačnih okoliščinah bi ti jo pohopsala.
sanco 1a, lahko se zmenimo za kakšen sprehod, če hočeš. Bi res rad spoznal praktično vse vas, ki ste tako vneto spremljali njeno zgodbo in držali pesti zanjo. Fifi vam pošilja enega slinastega
.