Zdaj se bom važila, sam tolk da veste
Torej, včeraj sem šla spet na hobitsko potovanje v Prestolnico, s plemenitim namenom udeležbe na popivanju
oz. eventu, imenovanem "Postreženi kelnerji & Co.", v najboljšo možno družbo sester po dlaki, itak
Ker se je event, na katerem smo se večinoma zelo damsko obnašali, kajneda
zavlekel pozno v noč, sem si že prej zabukirala prenočišče v Hostlu pri Samotu & Co.
S Šefico sva čvek nadaljevali še do
malo bolj poznih nočnih ur, potem pa sem, upoštevajoč vsa
navodila za uporabo, zaspala. Zaspala sem kot top, zdelo se mi je, da se je k meni prišlo stisnit eno od mačjih veličanstev, Regrat se je zleknil v svoj comfort in potem se ne spomnim ničesar več.
Do ure, ko je zunaj sicer že svetlo, a po moje noči še nikakor ni konec. Sanjala sem, da neki delavci razbijajo nekaj po enem gruštu, tolklo je nekaj brez sprestanka ... hkrati pa se mi je zdelo, da z desno roko tiščim na tla nekaj Regratu podobnega, a vsekakor so bile to še vedno v glavnem sanje. Vsaj po mojem.
Dokler se iz Šeficine sobe ni zaslišal
nemški glas "Regraaaaaat, a nehaš," in takrat mi je ratalo kristalno jasno, kje sem in da za tisto razbijanje po deskah nikakor niso krivi nobeni delavci, pač pa Regrat, ki je medtem, ko sem verjetno v spanju premaknila roko, skočil pokonci ves navdušen, da se bo zdaj končno nekaj spet dogajalo!
Ta bumbar črni je kdo ve koliko časa navdušeno ful naglas mlatil z repom po klubski mizici ob kavču, kjer sem spala, in jaz zmešana s sanjami o delavcih sem ga očitno res z roko porivala proč od mizice
Potem je moral bogi bogi bogi kuŠek
kazensko v Šefičino sobo, da sva spanje potegnili še za nekaj ur
Medtem sta še mačka pokazala, kako izgleda
žuta minuta in izvedla poseben nastop za goste, kar je seveda še posebej dvignilo vrednost Hostlu Samo & Co.
Ko sem se končno zares zbudila, sem videla, da zunaj sije krasno sonce, zato sem se itak brez pardona odločila, da sprejmem ponudbo, da lahko Regrata peljem na sprehod sama, če bo No Jinx še spala in če se mi bo le ljubilo. Če se mi bo le ljubilo, halooooo?
Ej, take prilike se pa ne izpusti iz rok nikakor!
Regrat je pridno počakal, da sem tiho opravila jutranje tuširanje, kavo in ostale nujne elemente prebujanja, potem pa sva šla.
Vi si sploh ne morete predstavljat, kako je ta nori klovn lahko priden kuŠek! Čisto vse, kar mu naročiš, naredi, čisto vse. Če mu prav poveš, kaj hočeš, se obnaša kot najbolj umirjen kuŠek na svetu, tolk je pridkan, da si človek sploh ne predstavlja, da je to isto mlado tele, ki sicer ob malo preveč navdušenem nagovoru človeku zleze dobesedno v naročje in/ali ga z ritjo podre po tleh
Skratka, jaz sem hodila naokoli ponosno kot pav, pa ljudje so rekli "oj, kako je lep, pa kako lepo uboga!"
Šla sva gledat nutrije, ki jih jaz do sedaj v živo še nisem videla, pa race in vrane, potem pa ob Ljubljanici proti Šuštarskemu mostu, kjer so očitno nekaj zastonj delili, ker je bila gužva taka, da niti enega praznega stola za kavo spit nisva videla, kaj šele dobila
Do sedaj sem mislila, da vsi Ljubljančani ob nedeljah hodijo na Kras bicikle po naših cestah luftat, pa očitno ni čisto tako
Skratka, gužva je začela iti na živce meni, njega prav briga.
Da bi Šefici sporočila, da sva še oba skupaj, živa in zdrava, sem probala posneti nekaj dvojnih selfijev, da bi jih poslala v Samotov Hostel. Zaradi objektivnih okoliščin (beri, Regrat ne zna bit pri miru, če se stiskaš k njemu, ker mora ves čas lupčke talat), ni ratal normalno niti eden. Še dobro, da so bile na voljo za fotkanje tudi nutrije v daljavi in še dobro, da zna Regrat perfektno pozirati sam, na komando
Evo, delno uspeli poizkusi dvojnega selfija
Pa še Regrat zlati in nutrije, ki si jih z nekaj domišljije lahko predstavljate na zgornji levi fotki
Srce črno skulirano veselo, kolk je to en fajn pes
Da o mačjih veličanstvih sploh ne govorim
Samotov Hostel je zakon in po zaslugi včerajšnjega "kelnerskega" večera in današnjega super dne, si lahko tale vikend kamot zacahnam kot enega najnajnajboljših v tem letu!
No Jinx
tebi a tavžentkrat hvala, da si mi posodila kuŠka. To, da lahko človek po mestu in po gužvi šeta brez skrbi kot manekenka s takim frajerjem ob strani - to je zame neprecenljiva izkušnja