Ooooooooooo, kakšna noro lepa reportaža
Bom tudi jaz kar po točkama povzela komentiranje
1. Silvestrska večerja je tako lepo aranžirana, da bi še jaz probala (no, vsaj okraske bi ukradla dol). Pa definitivno za popoVen umetniški vtis poskrbijo tri črne pasje buče, ki so (vsaj probale) lepo pozirat z večIrjo
Absolutno je največji Đentelmen med vsemi še vedno - kdo drugi kot - G. Pes, srce zlato
Da obogima sestradanima Muckoma ni bilo treba čakati in pozirati, pa je za tako slovesno priliko edino pravilno
Fuuuuul lepo sta se potrudili
2. Darile so Zaslužene, to vsi dobro vemo
Tisti napis na palčkah je pa v bistvu glasen protest proti prevarantskim ProdajaUcem, ki na embalažo napišejo "for Dogs" (a ne z "only")
, zadaj, na deklaracijo, pa s polmilimetrskimi črkicami "naravni priboljški za male pse in MUCE".
In ker sem Jast zgolj kratkovidna in ne tudi daljnovidna, me niso mogli prefintirat z naslovnim napisom in sem točno razbrala z deklaracije KOMU morajo biti palčke v resnici namenjene
me pa veseli, da so vas Darile razveselile
3. Tista fotka na začetku je super, ker prikazuje, kako priden LoUski kuŽek je Regrat. Bravo, Črni Regrat, zelo sem vesela, ko vidim, da tudi ti delaš take gozdarske Terenske vaje in tako skrbiš, da sta Šefica in G. Pes dobre volje
4. Umetniški vtis VečIrje za obe Šefici: mmmmmmmmmmmmmmm, fantastično izgleda
5. Umetniški vtis novoletnega jutra: Fantastično! Tako formalno kot vsebinsko sta kompoziciji obeh Muckov na novih dekcah in kuŠkov na (khmmm trdih) tleh perfektni
Kakšne lepote
In kako je (NikakorNeVečMali) Črni Regrat zrasel!
Naj bo celo leto tako polno dobrot, igre in zabave, kot prvi dan