A bigelček je hišni ali samo tvoj Hja, seronja bigelska je hišna, ampak sem jim zagrozila, da jo bom vzela s sabo v Ljubljano, če se ne bodo začeli več ukvarjati z njo. Ko sem jo prvič nekaj skomandirala, si je drznila renčati name.
Zdaj sva se že zmenili, kako in kaj, ampak našim pa ne morem dopovedati.
Bomo še videli, kako bo...
Tessika pa itak, Princeska na kvadrat
Ja, Tesika je prava Princeska in
, ampak mi tudi povzroča več skrbi kot onidve obe skupaj. Od tega, da bi požrla še žeblje, če bi ji pustila, do tega, da sem dvakrat hodila že vsa bleda okoli, ker je bila vsa uboga. Ni jedla, ni pila, samo stokala in bruhala... Potem pa piščančka in cartanje in še kakšne druge izdatne bonuse... In potem - kot bi kliknil - spet vse O.K. Ravno danes sva imeli eno tako dramo. Se mi je zdelo, da bi lahko bilo zaradi goveje kosti, ki jo je dobila včeraj, ampak ona to tako zdramatizira, da bi bil možen tudi kakšen črn scenarij, zato sem v takih primerih vseeno na preži.
No... Zdaj je že O.K. Pri večernem sprehodu je že skakala po Nejki in komaj dočakala večerjo.
Mislim... Nejka si prst odtrga in odlaufa še en krog, Tessko pa samo malo narobe primeš, pa že vpije. Prava mala Drama Queen...