hehe, važno da mi vemo
...čez teden bi se Človečnjaki s podočnjaki zbujali
...prestavljanje psa, šetkanje mačk, tiho cvilkanje psa, ker mu je mačka zasedla plac vmes in se ne more prit tiščat, če je slučajno prostor fraj, je pa treba kovter privzdignit, kar da vedet s kako drugo zvočno signalizacijo...
Mi je pa današnje nočno bujenje spet dalo razlog, da se to ukine, ker...je psica ob petih zjutraj začela nekaj cvilit v dnevni, pa eni rahli "hov"-i so bili tudi prisotni...pa spet cvil...in si mislim
proklet cucek, kako začne hitro izsiljevat ...hkrati pa vseeno vem, da načeloma tega ne počne in sem imela na sumu tudi kake prebavne motnje (sploh po zablodi bioritma z Bindino tortico in obiska pri tašči, kjer valda ni jedla briketov in se ji je vse zamaknilo
)...in po pol ure mojega nespanja (in slabe vesti "kaj pa če...?") in njenega oglašanja zbudim še šefeta in greva preverit situacijo...no, reva uboga je čist nesrečna sedela na okenski polici in čakala, da se jo kdo usmili...je bilo treba urgentno it
scrat...tako da dejansko ni bila razvajenost problem, reva uboga
. Seveda se ponavadi kake take stvari pripetijo ravno takrat, ko se malo preveč crkljamo in začasno opustimo nemško šolo
in potem pripisujemo tako obnašanje izsiljevanju...
.
Nauk: Nemška šola vedno in povsod
Mižonny, če te kaj potolaži, nam voda v čevljih ni bila prišparana (sicer v drugi rundi, ampak šteje
).