O, dober dan, se dolgo nismo javljali..bili na dopustu
No, takole gre, da najprej odgovorim...
*skogkatt - rada bi jo skopala, ker je bila do sedaj zunaj..po smeteh pa povsod, kjer mački ne bi smeli biti.. Vem, da mačke same poskrbijo za higieno, ampak sem vseeno mislila, da mogoče bi pa morala... Ampak, vidim, da vas je večina proti kopanju, tako da je potem je sploh ne bom mučila s tem. Pač sem mislila, da bi bilo OK
No, sicer se je pa zgodilo kar dosti
Smo bili pri vetu, hehe, kakšni smehi, se je drla kot da jo živo kolje
Tam smo bili prejšnji teden v sredo, saj je kihanje napredovalo v nekaj na njenih učkih. Vedno bolj se ji je začelo zapirati desno oko in v njem se ji je začela nabirati tista zelena sluz. Dobili smo kapljice Tobrex - takšne iste sem jaz dobila, ko sem na očesu imela eno streptokoko bakterijo, tako da mislim, da je možno, da je tudi ona kaj staknila, ne verjamem, da je bilo samo prehlajeno, ali vneto? No, ne vem, po pravici, tudi vet mi ni nič konkretnega povedal, ko sem ga vprašala. No, poleg tega, jo je tudi konkretno pregledal in zaključil, da mala nima bolh
Super, eno poglavje zaključeno
Seveda so jo tudi stehtali - imela je 760g, ocenil jo je pa na 7 tednov starosti. Dobila je tudi tabletko proti notranjim zajedalcem, kaj več pa je rekel, da ne bo mogoče, dokler se ne pozdravi - cepljenje.
Mala je imela tudi popolnoma čiste ušeske, joooooooj, ampak, kako je bilo to hudooooo
V glavnem, sedaj smo jo pozdravili
Je tanartavečja frajerka, vse je njeno, nič več ne kiha in nič več nima bogih učkov
Jutri ali pa v ponedeljek jo peljeva cepiti, vet pa je rekel, da ji bodo potni list izdali istega momenta, ko bo cepljena in čipirana
Tako da bo moja mala kmalu popotovala z nama na morčka
Aja, nekaj me zanima - ali moraš za pregled pod wood-ovo lučko kaj posebej reči veterinarju? Jaz sem na to prejšnji teden, ko smo bili tam, kar malo pozabila? Ali mu moram reči, ali kako?