mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
nedelja, 24.11.2024 : 23:27:13

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 8  |  Tema: Labrador retriever
Strani: 1 ... 24 25 26 27 28 [29] 30 31 32 33 34 ... 120   Dol
Natisni
Avtor Tema: Labrador retriever  (Prebrano 208708 krat)
0 članov in 3 gostov pregleduje to temo.
SKYWALKER
odvisnež
Spol: Moški
Sporočil: 727

« Odgovor #420 : četrtek, 24.03.2005 : 21:56:22 »

Kdaj ste jo pa dobili?
In kako?

Verjetno se sprašuješ,kaj hudiča sem tako radoveden.

Gre zato,ker si zadnjič napisala,da je tvoja kosmatinka kar konkretna psička-mislim da 35kg...
Skyevi bratje in sestre,tudi iz naslednjega legla so vsi zrasli v kar konkretne pse in psice.
Prijateljičina psička iz naslednjega legla je njegova polsestrica in je visoka kar 61 cm.

Zato se malce poigravam in ugibam ali bi mogoče lahko bili kako povezani.
Ampak,če bi bila iz tega naslednjega legla,bi bila sedajle marca stara že 3 leta.
Bilo bi pa to tole leglo na slikci.

Je pa bila v tem leglu ena črna psička,ki je dobesedno ukradl moje srce že pri 4.tednih in če ne bi imel svojih dveh bučmanov...

Kot pravim,samo malce ugibam...

LP Zoran
Logiran
astra
nekaj malega že vem
Spol: Ženska
Sporočil: 188

« Odgovor #421 : petek, 25.03.2005 : 21:00:27 »

Ja sej mi predvidevamo da je bila tam konec februarja stara 3 leta. To je pa zanimivo, sam po moje malo verjetno, ker sem jaz iz lj, poleg tega pa je psička iz zavetišča, bom pa pogledala kdaj so jo pripeljali tja (na žalost ne vem kdo ali kakšen je bil razlog, ter tudi ne vem iz katerega konca je pripeljana)
Bilo pa bi zelo lepo, če bi našla kakšnega norčka iz njenega legla, da pogledam kakšni so.
Ti bom poslala še kakšno slikco.
LP
Logiran
galy
nekaj malega že vem
Sporočil: 150

« Odgovor #422 : sobota, 26.03.2005 : 03:03:30 »

Ali je to tvoja prva labradorka?
Kje pa si jo dobila?

Jap, Sara je moja prva labika (sploh prva psička) in se še iščem...
Je pa iz Postojne.
Logiran
Manca1
novinec
*
Sporočil: 47

« Odgovor #423 : sobota, 26.03.2005 : 18:34:46 »

Živijo Galy - potem sedaj doživljaš vse tiste lepe trenutke grizenja vsega, kar pride pod zobke  Wink
(saj je 3 mesece stara?)

SKYWALKER sem našla eno gif animacijo kako naj bi se od 1960 spremenil standard labradorca - gre baje v smeri kratkih nog. Zraven slike je bil pa komentar: kdor želi majhnega labradorca na kratkih nogah, naj si raje nabavi beagla.

http://www.labradornet.com/suddie_anim.gif 345.72 KB

Nisem toliko na tekočem, kaj se dejansko dogaja v ringih, ampak če gledaš slike izpred 20 let in danes je dejansko res opazna razlika.

[slika spremenjena v povezavo; Jana]
Logiran
astra
nekaj malega že vem

« Odgovor #424 : sobota, 26.03.2005 : 18:42:31 »

joj groza si sploh ne predstavlam takega labradorca, izgleda kot pujsek z glavo labija. Upam da se bo ustavila, tako načrtovana pot za pomanjšanje labradorcev.
Logiran
galy
nekaj malega že vem

« Odgovor #425 : sobota, 26.03.2005 : 19:07:04 »

Pravzaprav ima naša madam že skoraj eno leto  Cool (še 18 dni ji manjka). Tako da je (najhujše) grizenje že mimo, trenutno je na urniku trmoglavljenje.  Wink

Tale slikca je malo novejša.

Sara pri svojem najljubšem opravilu – kopanju (hm… ali je to preganjanje mačk?  Roll Eyes).
Logiran
SKYWALKER
odvisnež

« Odgovor #426 : torek, 29.03.2005 : 23:39:53 »

Živjo!

Evo me nazaj!Žal nisem imel dostopa do neta in sem moral počakati,da pridem spet na v službo. Wink

No,pa naj grem po vrsti:

Astra,res je zanimivo,ni pa niti ne tako malo verjetno,saj Ljubljana in Kranj od koder je Sky le nista ravno daleč narazen.No,če je kakšna možnost,da je tvoja psička iz tega legla,potem je psička,ki jo objemam na tejle slikci njena sestrica.(tukaj je bila stara nekje 5 mesecev)

galy,odlična izbira! Grin

Dimy ,verjetno si spremljala nekaj časa nazaj,ko sem tudi sam trdil isto,vendar so mi dopovedli,da je standard že vseskozi isti.  Undecided
Dobro,pa naj bo,čeprav sam še vedno ne verjamem najbolj.Mislim,da tudi ta animacija,ki si jo našla,ni ravno iz področja bivše juge.
Naj bo kakor pač je,ampak meni osebno samci labradorji visoki 57 cm ali celo manj,nikakor ne sede. Roll Eyes

LP Zoran
Logiran
SKYWALKER
odvisnež

« Odgovor #427 : torek, 29.03.2005 : 23:42:28 »

Še nekaj-meni je tale pes iz leta 1960 res pravi-nekaj takšnega kot bi si želel zase!

LP Zoran
Logiran
astra
nekaj malega že vem

« Odgovor #428 : sreda, 30.03.2005 : 19:32:52 »

SKY:Ja to je pa drugo, ne vem zakaj sem mislila da je tvoj iz štajarskega konca, ja to bi blo pa čisto možno, a mogoče veš kdo je vzel črno psico?
LP
Logiran
SKYWALKER
odvisnež

« Odgovor #429 : sreda, 30.03.2005 : 23:29:21 »

Ja,moj je kar gorenjc! Cheesy
Pa mu ni videt. Grin

Ej,iz glave ne bi vedel povedat,se bom pa pozanimal.

LP Zoran
Logiran
galy
nekaj malega že vem

« Odgovor #430 : četrtek, 31.03.2005 : 13:21:29 »

A je kdo že skušal splesti »labrador pulover«?  Grin  Cheesy Naši trenutno tako odpada »zimska odeja«, da imamo kljub stalnem krtačenju polno hišo blond dlake. Pa sem prišla na idejo, da bi se jo dalo koristno uporabit. Samo ne vem kako…  Wink
Logiran
astra
nekaj malega že vem

« Odgovor #431 : četrtek, 31.03.2005 : 19:44:40 »

Naši pa na srečo ali pa žalost še ne odpada dlaka, se mi zdi, da ji bo pa kmal. Ja sej česanje nekaj res pomaga, vendar pa je potrebno še vseeno sesati 2x dnevno Wink

SKY:ja če se bi dalo poizvedeti mi povej.
Galy:kaj pa če bi napolnili vzglavnik, pa bi nastal DOR**EO( da ne bom delala reklame Wink)super in oh in sploh najboljši vzglavnik Grin
Logiran
Lilit
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.364

« Odgovor #432 : četrtek, 31.03.2005 : 20:12:31 »

Enkrat sem brala o enih zenskah iz Amerike, ki pletejo puloverje, rokavice in podobne stvari iz dlake svojih novofundlandcev Cool Ce se prav spomnem, so celo prosili lastnike drugih njufkotov, ce jim podarijo izcesano dlako svojih psov, ker podarjajo te puloverje v dobrodelne namene... ali nekaj takega...

Kako tocno gre, ne vem, dlako je treba sprest in potem splest... Ceprav z vec kot 10 cm dlako je verjetno lazje kot s par cm Wink
Logiran
Manca1
novinec
*
Sporočil: 47

« Odgovor #433 : četrtek, 31.03.2005 : 21:10:58 »

Jaz pa imam plašč iz labrador dlake:). No ja skoraj, kajti Dimu se zdi moj svetli plašč tako fino mehak, da se skoz ob njega drajsa in je plašč potem vsakič prekrit s črno dlako Wink In jaz potem vsakič preden grem ven lepo najprej plašč spucam...
Logiran
galy
nekaj malega že vem

« Odgovor #434 : četrtek, 31.03.2005 : 21:19:48 »

S čim ga spucaš? Pri nas je ravno obratna varianta: črn plašč, blond dlake (zakaj imam toliko črnih oblačil?!). Spomnim se reklame pred leti, za neke valjčke je šlo, ki naj bi pobrali dlako. A se tisto obnese? Kje bi jih dobila?
Logiran
Strani: 1 ... 24 25 26 27 28 [29] 30 31 32 33 34 ... 120   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 8  |  Tema: Labrador retriever
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.