mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
ponedeljek, 25.11.2024 : 07:32:05

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 8  |  Tema: Labrador retriever
Strani: 1 ... 73 74 75 76 77 [78] 79 80 81 82 83 ... 120   Dol
Natisni
Avtor Tema: Labrador retriever  (Prebrano 208836 krat)
0 članov in 4 gostov pregleduje to temo.
zvoneCH
novinec
*
Sporočil: 1

« Odgovor #1155 : torek, 18.03.2008 : 21:59:34 »

Pozdravljeni

Od 23 Decembra 07 sem tudi osebno oziroma smo v lasti Labrador Psice Leje. Izbira je sicer po nekaj zeljah in seveda tudi po veliko prebranem padla na to prijetno in umirjeno pasmo. In ker so Psice bolj umirjene kot samci, je hitro bila zadeva zakjucena.
Pred tem je se bilo veliko posvetovanj in seveda tudi iskusen lastnikov z dolgimi iskusnjami ter seveda tudi nekaj takih ki so imeli to pasno sele nekaj tednov. K temu so tudi veliko pripomogli moja tast in tasca ki imajo brata od Lej, in ob Vikendih ko se dobimo jih je kar zanimivo gledati, mal se kregata, mal si nagajata ampak ko gremo vsak svoja pota jima je pol zelo dolgcas en po drugemu.
Nekaj slik narejenih z mobijem je na slodnjem linku. ampak tu in tam bo se kaka sledila cez cas, ko bo tudi kaj bolj zanimiviga.
http://picasaweb.google.ch/ch.zh.zvonech/LEA
Lep Pozdrav
Zvone
Logiran
Drejči
midi
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.862

« Odgovor #1156 : torek, 18.03.2008 : 22:10:11 »

Zvone,
pozdravljen na forumu. Zelim ti veliko prijetnega druzenja  Smiley
Logiran

Moj cilj v zivljenju je...
...biti enako dobra, kot moji psi mislijo, da sem.

Nekateri pravijo, da sem pasja. Prav imajo.
Kimi*
odvisnež
Sporočil: 595

« Odgovor #1157 : ponedeljek, 31.03.2008 : 13:23:23 »

Popo sedaj se pa že pribljžujete d-day...koliko je še? Dober teden? Mi smo že full nestrpni  Cheesy koliko morate biti šele vi Smiley
Logiran
popo
odvisnež
Spol: Moški
Sporočil: 748

« Odgovor #1158 : ponedeljek, 31.03.2008 : 13:47:46 »

Hej!

Ja, se malo vec kot en teden. V nedeljo je bilo 7 tednov od zadnje paritve, ki je sicer bla na nek nacin "najboljsa", ampak vse skupaj jemlem z rezervo Smiley
Drugace pa vse poteka normalno. Trixy je precej okrogla, spi ze v kotiscu, pravtako je ze psotavljen nov pesjak za tamale. Cheesy
Drugace pa je v tem casu zrasla tudi nova psarna, in sicer Soulpatcher's!

Tudi jaz sem ze nestrpen. Hehe.

Evo, tako smo zgledali na 47 dan.

Lep pozdrav!
Logiran
bina
živim tukaj
Sporočil: 3.790

« Odgovor #1159 : ponedeljek, 31.03.2008 : 13:54:18 »

ooo bajsika  Kiss

A ste delali kaj UZ?
Logiran
Kimi*
odvisnež

« Odgovor #1160 : ponedeljek, 31.03.2008 : 14:25:24 »

lepotička bajsasta  Kiss Kiss Kiss
Držimo pesti da bo šlo vse super fajn in da bodo mali 'soulpatchersi' že kmalu nagajli mamici  Cheesy
Upam da nas boš zalagal s slikcami....da bomo lahko iiiiiii-li  pa ooooo-jali  Grin
LPK

Logiran
popo
odvisnež

« Odgovor #1161 : ponedeljek, 31.03.2008 : 15:10:53 »

Bina: UZ smo delali na 25 dan, ce se prav spomnim. Takrat smo videli 4 zarodke. Je pa bla Trixy kr nemirna in pa zarodki so bili kr majhni glede na starost, tako da sumimo, da bi jih znalo bit vec. Tudi ce njo pogledam, glede na to kaka bajsika je, sklepam, da bi jih znalo bit vec. Ceprav ni nujno, a ne. Wink

Se je mala kr zredila, ceprav pazim na kolicino hrane. Dajem ji bolj po obcutku, ker nisem bil ziher kaksno razmerje naj ohranim pri prehodu na Puppy hrano. Ampak ne zdi se mi da bi bila "spehasta". V trebuscku je napihnjena, ima pa nenormalno mocno povesene seske. Vmes med seski je pomoje okoli 7 cm "soteske" hehe Cheesy In pa precej polni so, mlekca pa se ni.

Kimi: bom poskusil cimbolj prikazat dogajanje v bajti. Ceprav, tezko boste dobli fotke, kjer stoji. Bodo vse bolj v horizontali.  Grin Lepo pozdravi Natalijo. Sem vsem poslal mail pred kratkim, pa nevem ce so ga dobili, ker se jih veliko ni oglasilo.

Lep pozdrav, Soulpatcher's ekipa. haha
Logiran
popo
odvisnež

« Odgovor #1162 : ponedeljek, 31.03.2008 : 17:57:55 »

Se malo slikovnega materiala Wink

Koliko jih se skriva v notranjosti? Wink

Lep pozdrav, Marko
Logiran
oxy
nekaj malega že vem
Sporočil: 220

« Odgovor #1163 : ponedeljek, 31.03.2008 : 20:56:08 »

Joj kok je bajsika!!!;))) Jaz pravim, da se jih skriva v notranjosti ene sedem. Štiri samičke pa trije samčki.Wink))
Logiran
oxy
nekaj malega že vem
Sporočil: 220

« Odgovor #1164 : ponedeljek, 31.03.2008 : 21:02:12 »

Ups mal sem se zmotila Wink mislem, da se jih bo skutil ene sedem Wink)) Al pa, da se jih skriva v notranjosti ene sedem.
Logiran
liza-asta
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.602

« Odgovor #1165 : ponedeljek, 31.03.2008 : 21:50:17 »

OOO, prav lepo okrogla mami zgleda. Bom držala pesti, da bo vse v redu. In tudi meni se dozdeva, da bi jih lahko bilo več kot štiri  Smiley
Logiran
skogkatt
midi
Sporočil: 5.691

Dogs have owners, Cats have staff ;)

« Odgovor #1166 : ponedeljek, 31.03.2008 : 21:55:37 »

Kaka lepa mamika Cheesy
Držim pesti za vas Wink
Logiran

lally
novinec
*
Sporočil: 16

« Odgovor #1167 : ponedeljek, 31.03.2008 : 22:03:14 »

Hey Smiley

Marko, jst sm dobla mail...a si dobu moj odgovor?
Jap, Trixy je en luštkan zavalenčk Wink , še mal pa bojo mali bajski puhasti pogledali na svet..
Že odštevamo...
Ne,ne Oxy...jst pravm da bo 3/4 za samčke Smiley Wink pa tud tebe že fajn firbec matra al?

LP, Laura
Logiran
Kimi*
odvisnež

« Odgovor #1168 : torek, 01.04.2008 : 08:37:59 »

no pa ugibajmo Smiley Jaz pravim da bo 8 navihank in navihancev....navijam za punčke 5:3, no ali pa naj bo enakopravnost 4:4  Wink

Kimi: bom poskusil cimbolj prikazat dogajanje v bajti. Ceprav, tezko boste dobli fotke, kjer stoji. Bodo vse bolj v horizontali.  Grin Lepo pozdravi Natalijo. Sem vsem poslal mail pred kratkim, pa nevem ce so ga dobili, ker se jih veliko ni oglasilo.

Slice so pa že sedaj krasne...koliko bodo še ko bojo male bibe prisesane na mamico  Cheesy

Jo bom pozdravila Smiley itak vsak dan samo še o tem govorimo...dopust ima že zrihtan, tudi okolica se že ureja (malo gospodična bo imela popolnoma novo nasajeno travico - baje ta stara ni bila dovolj dobra za takšno lepotičko  Wink),...pri meni jo že tudi čaka welcome present, samo nič nataliji povedat  Lips Sealed. Mi pa ni nič rekla glede mejla, tko da res možno da ga ni dobila (drugače bi sigurno kaj rekla Smiley))...no druga varianta je pa da še ni pogledala, ker je ni vsak dan na računalniku. Ti sporočim do večera če je dobila ali ne.

LPK
Logiran
Kimi*
odvisnež

« Odgovor #1169 : torek, 01.04.2008 : 08:48:06 »

Govorila z Natalijo, verjetno si poslal mejl Sari, ki pa ima ene probleme z netom. Ti bom še od Natalije mejl poslala na ZS....No pa še njena napoved:  7 mačkinov, navija za punce 4:3 Smiley
Logiran
Strani: 1 ... 73 74 75 76 77 [78] 79 80 81 82 83 ... 120   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 8  |  Tema: Labrador retriever
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.