mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
ponedeljek, 25.11.2024 : 08:59:35

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 8  |  Tema: Labrador retriever
Strani: 1 ... 70 71 72 73 74 [75] 76 77 78 79 80 ... 120   Dol
Natisni
Avtor Tema: Labrador retriever  (Prebrano 208870 krat)
0 članov in 13 gostov pregleduje to temo.
popo
odvisnež
Spol: Moški
Sporočil: 748

« Odgovor #1110 : ponedeljek, 17.09.2007 : 11:24:04 »

Poskusi dat linke, da ga vidimo. Smiley

Lp, Marko
Logiran
merhy
novinec
*
Sporočil: 28

« Odgovor #1111 : ponedeljek, 17.09.2007 : 16:31:48 »

Sm jst zafrknu!!!  sram  se zgodi...

Evo slikce mojga lepotca, zdaj zares!!! (upam) Tongue

http://elantra.moj-album.com/album/8040351/?os=8045773
Tukaj je z zdaj že preminulo bernko Hero. Bla sta najboljša kolega, da tako rečem.  Wink

http://elantra.moj-album.com/album/8040351/?os=8045729
Pozerčina

http://elantra.moj-album.com/album/8040351/?os=8040542

http://elantra.moj-album.com/album/8040351/?os=8040487
Z novim kolegom Aresom (ameriški buldog). Sicer pa imata še nekaj stvari za razčistit kot npr to, kdo bo dominanten! Moj hoče bit, ampk mislm da nima šans!  Grin Grin

http://elantra.moj-album.com/album/8040351/?os=8040481
Njegova dolgoletna "mentorica" pasjega življenja na splošno! Tudi žal že preminula

http://elantra.moj-album.com/album/8040351/?os=8045720

Še ena fuzbalerska!!!

LP
Logiran
MKKL
novinec
*
Sporočil: 27

« Odgovor #1112 : sobota, 29.09.2007 : 12:08:04 »

popo...čokoladka je prekrasna!!!!
Logiran
popo
odvisnež

« Odgovor #1113 : sreda, 03.10.2007 : 15:59:44 »

MKKL: hvala  Wink
Logiran
popo
odvisnež

« Odgovor #1114 : sreda, 10.10.2007 : 00:19:39 »

Pozdravljeni!

V soboto sem se udelezil 10 tekme v prinasanju na Ptuju, kjer se je Trixy fantasticno odrezala. Ze na svoji prvi tekmi je dosegla I. nagradni razred in na koncu zbrala 145 tock.  Cheesy Rezultat bi lahko bil se boljsi, vendar se je mala odlocila, da bo eno disciplino delala z rezervo in tam izgubila nekaj tock. Drugace sem pa bil zelo zelo zadovoljen  z njeno voljo do dela in rezultatom, saj je v prav vseh prinasalskih disciplinah (razen v eni) dosegla vse mozne tocke - tako v nacino prinasanja in vodljivosti. Skratka, bil sem presrecen!
Tekma je lepo "sedla", saj nama je le en teden pred tem nazalost spodletelo na lovski preizkusnji. No, vcasih moras tudi pasti, da je vzpon toliko slajsi.
Rezultat je odlicna motivacija za nadaljnje delo. Sploh, ko vidim, da Trixy uziva v vseh pogledih in je za njo delo dejansko zabava. Tako da ni vrag, da ne bom izkoristil njene potenciale in v prihodnosti posegal tudi po visjih ciljih.  Cool
Ni lepsega, ko vidis labradorca v vsej svoji velcini; z svojo mocjo, intelegenco, zeljo po prinasanju in sodelovanju...cudovit obcutek!

Lep pozdrav, Marko

Logiran
liza-asta
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.602

« Odgovor #1115 : sreda, 10.10.2007 : 00:38:14 »

Ej, Popo vse čestitke tebi, pa seveda Trixy  Smiley Res sta krasen par, pa poleg labradorke..je zdaj še prinašalka  Cool Tongue
Logiran
smrcek
rad pišem
Sporočil: 263

« Odgovor #1116 : četrtek, 11.10.2007 : 01:59:31 »

Popo
Tebi in Trixy vse čestitke.
Če se ti ljubi malček opiši dogajanje na tekmi. Koliko psov je bilo, kakšno je bilo vzdušje, kje ste delali...
Saj ne celega spisa  Grin, samo toliko za lušt delat  Wink Smiley
Logiran
popo
odvisnež

« Odgovor #1117 : petek, 19.10.2007 : 01:31:15 »

Na tekmi je bilo super.
Pogoji za delo so bili idelani, tereni skrbno izbrani, vse je potekalo vec ali manj brez zapletov. Ves cas smo se vozili od terena do terena do posamezne discipline, tako da smo imeli tudi brezplacen pregled okolice Wink
Drugace pa vse pohvale Slovenskemu klubu retrieverjev za organizacijo, ker je bilo res vse na nivoju. Bili so manjsi zapleti, ampak pri meni niso niti priblizno pokvarili skupnega vtisa. Klub je ponovno (ze na lovski preizkusnji je bilo tako) mislili na vse tekmovalce, na tiste "taboljse" in tiste, ki tekme oz. preizkusnje niso opravili. Namrec, prav vsak je dobil darilno vrecko z raznimi malenkostmi. Skratka, super gesta kluba. Verjamem, da bodo z dobrim delom nadaljevali tudi v prihodnje.
Plus tega je pa pokal prav lepo zgleda, ceprav mislim, da bi v moji vetrini bil se lepsi hehe Grin
Si je pa zmagovalka definitivno zasluzila pokal in zmago, ker je psicka red dela v nulo. Prav uzitek jo je bilo gledat. Smo se pa res vsi dobro odrezali. Ze dejstvo, da so vsi psi, ki so opravili tekmo ili uvrsceni v 1 nagradni razred, govori zase. Cestitke in pohvale vsem vodnikom za super pse.
Tistim, ki pa na zalost ni ratalo, pa je manjkalo malo srece. Nekaterim so psi malo zagodli pri ze utrjenih zadeva, drugi so vse skupaj vzeli kot igro, tretjim spet pac tisti dan ni bilo do tega... Je pa vecina odletela na poslusnosti in ne pri delu samem. Tako, da so vseeno dobri delovni psi. nekatere stvari je trba pac dodelat pa bo.
Meni se je res pokloplo tisti dan. Mala je delal sto na uro. Res sem bil zadovoljen. Bi se pa lahko takoj obrnilo in bi tudi midva odletela na vodljivosti, ker je najina sibka tocka. Ampak tisti dan je delala prav lepo, se posebej pa sem ponosen, da je zdrzala tisto dooolgo minuto na odlaganju. Ze meni se je tako vlekla da je to neverjetno.  Huh Huh Huh

pohvaliti moram tudi Lovsko družino Jože Lacko, ki je poskrbela za ustrezne terene, ter poskrbela za vse nas. Ze zjutraj nas je cakala kavica in pa za tiste, ki so jim zivcki malo prevec nagajali nekaj krepkega. No, sej tistim, ki jih je zeblo je tudi pomagalo Wink kasneje so se poskrbeli za ukusno kosilo z veliki "lovskimi" porcijami, na kocnu smo pa nekateri tistim, ki so malico zamudilu, vkradli se kaksen koscek klobase. mmmm  Roll Eyes
Je pa tudi zbor sodnik opravil delo korektno in super pristop k vsakemu posamezniku. Ni bilo cutiti distance med nami in sodniki, temvec je bila inetrakcija prav prijetna. Prav vsak je z veseljem podal tudi svoje neurdano mnenje, svetoval in dal napotke za nadaljno delo, pohvalil dobre stvari in opozoril na napake. Tudi druzenje po tekmi je bilo sprosceno in v prijateljsem vzdusju.

Skratka, vse je bilo na nivoju in res vse pohvale tistim, ki so pri tem sodelovali. Je pa res super, da se vedno vec ljudi udelezuje tovrstnih tekem in dela s svojimi retriverji. Upam in verjamem, da jih bo ob takem odzivu, v prihodnjem letu vec.

Kaj vec pa lahko preberete tudi na uradni strani SKR.

Lp

P.S: tudi slike bodo kmalu. Ampak, ker sam nisem mogel slikat, cakam na ostale, da jih nalozijo. Jih pa nekaj ze na strani kluba.
Logiran
sarčy
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 77

« Odgovor #1118 : nedelja, 18.11.2007 : 01:25:55 »

Lep pozdrav vsem skupaj, posebno tebi popo, zadnjič sva po mejlu kontaktirala, ti že veš da smo Sabiko uspaval, je bla kr kriza zdej je že bolš... kako pa kej tvoj cukrček, res je lepa

p.s. hvala za slikce
Logiran
m_tejch
novinec
*
Sporočil: 32

« Odgovor #1119 : ponedeljek, 19.11.2007 : 13:21:10 »

Po dolgem času sem se uspela registrirat tudi na ta forum Smiley, kako kaj vaši labradorčki?So bili navdušeni nad prvim snegom? Moj ga obožuje, samo na žalost imamo neke probleme s tačkami in, če je kje posoljeno se mu stanje še poslabša Sad
Tudi v našem koncu so dali pravkar eno psičko z imenom Saba uspavati, sarčy si mogoče iz zasavja ali je naklučje?
lp vsem lastnikom labijev Wink
Logiran
sarčy
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #1120 : ponedeljek, 19.11.2007 : 14:06:42 »

ja sm od natalije hčerka, poznaš?
Logiran
m_tejch
novinec
*

« Odgovor #1121 : ponedeljek, 19.11.2007 : 15:12:09 »

poznala sem samo Sabiko, ker mam tud sama labradorca in smo se kdaj na kakšne sprehodu po Zagorju srečali, nimam pa pojma kdo je njen lastnik itd.  Wink
Drugače pa sožalje...
Logiran
sarčy
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #1122 : ponedeljek, 19.11.2007 : 15:17:13 »

ja, hvala...zdej čakam na spomladanski zarodek Smiley
Logiran
sarčy
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #1123 : ponedeljek, 19.11.2007 : 15:21:42 »

koliko je pa vaš star? mi smo imeli tutdi probleme s soljo, starejša, ko je bila, bolj so jo bolele, poskusite se izogibati tam, kjer je posoljeno. če imate možnost, da ga ˝strpate˝ v avto, pa direkt na kako jasico.
Logiran
m_tejch
novinec
*

« Odgovor #1124 : ponedeljek, 19.11.2007 : 15:43:12 »

marca bo star 6 let, vendar, gre pri njemu pomoje za neko alergijo, ki se s soljo še ful poslabša ne vem, gremo pa itak jutri k veterinarju in upam da končno stvari pridemo do dna, ker danes se mu je ful vnelo, ko sva šla na sprehod, ker do doma lahko prideva samo po cesti, ki je sedaj skos posoljena, bomo videli.
a spomladi pol pričakujete mladička :)Psičko ali psa?
lp  Wink
Logiran
Strani: 1 ... 70 71 72 73 74 [75] 76 77 78 79 80 ... 120   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 8  |  Tema: Labrador retriever
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.