mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
ponedeljek, 25.11.2024 : 17:54:18

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 8  |  Tema: Labrador retriever
Strani: 1 ... 43 44 45 46 47 [48] 49 50 51 52 53 ... 120   Dol
Natisni
Avtor Tema: Labrador retriever  (Prebrano 209164 krat)
0 članov in 17 gostov pregleduje to temo.
Maja.
rad prihajam sem
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.065

« Odgovor #705 : ponedeljek, 13.03.2006 : 09:59:38 »

Ti kar jaz odgovorim, da je možnost, da je zadeva dedna. Mislim pa, da ti bo največ znal povedati veterinar ali pa mogoče vzrediteljica sama.
Sama se na labradorce ne spoznam in tudi za tvojo vzrediteljico še nisem slišala, vendar pri takih stvareh nikoli ne veš-lahko je dedno lahko ni. Veterinar bo pa zagotovo vedel.

Logiran
maja01
živim tukaj
Sporočil: 3.095

« Odgovor #706 : ponedeljek, 13.03.2006 : 10:02:05 »

oja. moznost je zelo velika.
m.
Logiran
popo
odvisnež
Spol: Moški
Sporočil: 748

« Odgovor #707 : ponedeljek, 13.03.2006 : 13:50:34 »

Stvar je lahko dedno lahko pa je tudi posledica ravnanja lastnika ko je je kuža še mladič. Takrat je namreč treba pazit, da ne obremenjuje sklepe. Npr. hoja po stopnicah, tek v hrib, itd. Seveda pa je najslabše če je kombinacija obojega.
Sicer ti na rodovniku piše katero kategorijo kolčne displazije imate kužkova starša ampak to ti ne pove veliko. Največ ti lahko povem če je stvar dedna da spremljaš oz se pozanimaš o stanju predhodnikov, vsaj 3 generacije nazaj.

Lep pozdrav, Marko
Logiran
tina&Lia
novinec
*
Sporočil: 42

« Odgovor #708 : ponedeljek, 13.03.2006 : 13:50:39 »

Po mojem je možnost zelo velika.
lp, tina
Logiran
An_Angel
novinec
*
Sporočil: 12

« Odgovor #709 : torek, 28.03.2006 : 00:02:25 »

Hvala za info An_Angel . Zal sem ugotovil, da bo premlada za izpit B-BH in sma zato vpisana za A. Kolikor sem se pozanimal je tečaj bolj ali manj enak kot pri B-BH, razlikuje se le na izpitu. Imam prav?

Lep pozdrav,Marko
B-B

Zdravo Marko!

Zelo dolgo me ni bilo na forumu zato ti tako pozno odpisujem.

Sedaj sta verjetno s tvojo psičko že začela s pasjo šolo in so vam predstavili program.

Drugače smo pa na istem moja psička je tudi premlada za izpit B-Bh pomladi, ampak so nam samo rekli, da bomo izpit opravljali jeseni, nič pa da bi se sedaj učili za A. Nama sicer to zelo ustreza, ker je Ajša še zelo otročja.

Sem pa prejšni teden v šoli zaradi obveznosti v šoli manjkala, tako da ti lahko več pove Galy (če so seveda kaj rekli).

Ali sta s tvojo psičko delala malo šolo?

Midve sva jo opravili in lahko rečem, da je tečaj zelo enak, seveda pa se nadgrajuje glede na starost in sposobnost naših psičkov.

Lp
Logiran
popo
odvisnež

« Odgovor #710 : torek, 28.03.2006 : 15:15:42 »

Ni problema, better late then never! Wink

Midva sme sedaj solava za izpit A. Tako kot sem napisal je za B-BH premlada, ze za a bo slo na tesno- bo na dan izpita stara 1leto in en dan Wink Sicer pa ni bistvene razlike, razen pac v preizkusu v urbanem okolju in testa za vodnika. Test bom verjetno kljub temu opravljal, ker si mi zdi dobra priloznost, da se naucim kaj skupaj. Sicer pa v tecaju delamo vsi skupaj - b-jevci in A, tako da nic ne zamuja.

Malo solo sma opravla. Zal nisma bla od zacetka do konca ampak sem prisel nekje na polovici tecaja in se moram pohvalit, da sma na koncu dohitela vse, nekatere celo prehitela  Cheesy

Hvala za info in lep pozdrav, Marko
Logiran
popo
odvisnež

« Odgovor #711 : torek, 04.04.2006 : 23:15:32 »

Zdravo.

Zanima me ce gro kdo mogoce na 22.4 na specialko za retrieverje v Gornjo Radgono.

Lp, Marko
Logiran
paty
novinec
*
Sporočil: 34

« Odgovor #712 : sreda, 05.04.2006 : 10:46:32 »

POPO, ja jaz grem na specialko.
Ali ti nameravaš iti?

Tvoje lepotičke se spomnim iz Ljubljane in se mi zdi da je kar škoda da jo ne razstavljaš bolj pogosto. Ali si jo kaj zredil, saj ne da bi bila presuha, ampak kolikor poznam Barbaro- mojo vzrediteljico ima raje malo bolj čokate, vendar ne preveč.

Midva s Tayem bova šla.

Ali se tebi prijavnica odpre v celoti, meni je ful čudno. Bom najbrž kar po mejlu poslala.

Upam da se vidimo
lp
Logiran
popo
odvisnež

« Odgovor #713 : četrtek, 06.04.2006 : 14:02:48 »

Razmišljam, da bi šel. Po vsej verjetnosti bom.

pol pa zgleda, da ti je res bla vsec, da si si jo zapomnila med vsemi tam.  Grin Hvala!

Zaenkrat se bolj tipov na sceni razstavljanja, mogoce pa kdaj kaj vec. Meni se gre na razstavljanju bolj zato, da zvem kaj novega, dobim kak nasvet ali pa se preprosto malo pogovarjam z ljudmi. Sicer pa jo moja kr majhna, zredile se je malo ima zdaj nekej 24 kg (9 mesecev je stara) ampak je se kr majhna. Sem zadnjic meril plecno visino ampak ne vem ce sem prav- je bila okoli 53 cm. Sicer pa je ne mislim nekaj redit, ker so mi mogoce bolj vsec ti ko majo malo manj "speha"  Roll Eyes
Malo skrbi tudi da je ona ravnokar presla v razred mladih in bo pomoje najmljasa tam in se ni se tolko razvila kot ostali starejsi psi.

A ta tvoja vzrediteljica je sodnik? Potem mas ti privilegije  Shocked Wink

Ja mislim, da je to vse kar je, tak da mi odpre celo. Samo kaj to morem zdaj sprinatat pa poslat po posti? Kako pa funkcionira po emailau. Skeniras rodovnik pa tisto stran ko je cepljenje proti steklini?

Logiran
paty
novinec
*

« Odgovor #714 : sobota, 08.04.2006 : 00:47:44 »

Popo, oprosti za pozen odgovor.
Aha jest pa sem mislila, da bo tud tebe razstavljanje not potegnilo. Jaz se rada udeležim vsaj razstav ki so pri nas, seveda me mikajo tudi sosednje države, je pa to vse skupaj kar drago.

Glede velikosti pa ne skrbi, ima še čas da zraste,  kar pa se teže tiče je vsekakor boljše da je fit kakor da je predebela, saj veš obremenitev sklepov itd.

Mislim da ne bom imela privilegijev, kar je tudi prav.

Jaz imam navado da prijavnico pošljem po pošti ne po mejlu, mislim da pa moraš če pošiljaš po mejlu napisat podatke ki jih sicer napišeš na prijavnico.

Upam da se vidimo in kakšno rečemo
lp
Logiran
popo
odvisnež

« Odgovor #715 : sobota, 08.04.2006 : 11:25:48 »

Zdravo!

Sej jaz sem tudi za v ljubljano poslal po pošti. Zdaj sem pa malo pozen, ker je vikend in pošte ne delajo več. Zato bi moral zdaj nekako to poslat po emailu, pa ne vem kak naj vse skombiniram. Kaj napisem vse podatke, ki so na prijavnici, skeniram rodovnik in cepljenje proti steklini in pošljem!?
Kaj pa za položnico?Je kakšna možnost, da plačam tam al moreš najprej plačat pa poslat zraven odrezek. Ker je vikend in nimam nikjer za plačat. Nedelja pa je medna zadnji dan kaj lahko pošljem?
Mas kak nasvet?

Lep pozdrav, Marko
Logiran
paty
novinec
*

« Odgovor #716 : sobota, 08.04.2006 : 20:38:41 »

Veš kaj POPO tudi ja nisem še poslala, ponavadi vedno zamudim pa
 do zdaj ni blo še nič narobe. Vedno so sprejeli prijavo, tako da če dobijo v ponedeljek bo čist ok. Če pa misliš vseeno po emailu potem naredi tako kot si napisal. Bo čist prav.

Drži pesti za jutri, greva v Vrtojbo.
pa pa
Logiran
popo
odvisnež

« Odgovor #717 : ponedeljek, 10.04.2006 : 14:37:07 »

Paty, se nekaj me zanima. Ali lahko plačam na kraju mesta ali je treba najprej položnico plačat in poslat ali skenirat potrdilo?
Joj, kak sem se pozno spravo delat vse skuipaj.
Upam, da bo slo skozi!

Aja, kako vama je slo v Vrtojbi?

Lep pozdrav
Logiran
paty
novinec
*

« Odgovor #718 : torek, 11.04.2006 : 02:00:32 »

LP POPO

Ne vem če lahko plačaš kar tam, običajno lahko plačaš prijavnino na sam dan razstave zato ne vem zakaj bi blo zdej kej drugač ampak res ne bi vedla.

Potrdilo pa le skeniraj če misliš po emailu prijavit.

Jaz tudi upam, da bo šlo skoz.

V Vrtojbi sva zmagala. Sm bla ful vesela.
se vidimo
lp
Logiran
popo
odvisnež

« Odgovor #719 : torek, 11.04.2006 : 11:40:24 »

Evo, midva sma uradno prijavljena. Wink Sem vceraj placal poloznico, jo skeniral, rodovnik tudi in poslal email. Smiley Poslal edino nisem skeniranega dela in potnega lista kjer je cepljenje in to zato ker sem ga pozabljivec nekej zalozil in ga ne najdem. Pa se pred kratkim sem ga nekje videl pa sem rekel, da ga ja nebom zgubil, in evo Grin

Zdaj se mi pa je pojavil drugi problem, da nimam nobenega, da bi sel z mano in se bom najverjetneje podal na pot sam. Ceprav je malo nerodno bit sam tam, ker mores stvari puscat same ce psa peljes ven, itd. Bom ze reko nekomu.

Koliko pa je star tvoj kuza? A mi bos konkurenca?  Roll Eyes
Joj, moja bo ziher najmlajsa tam in pa najmanjsa, no pa sej je glavno, da se druzimo Smiley Samo da neboma zadnja Sad

Hm...kaj pa priprave?Kaj vse anredis pred razstavo. Na prejsni sem jo jaz okopal, valda skrtacil in pa rep malo konico porezal. Je to vredu? Bral sem da bi mogoce bo vredu z trim skarjami dlako okoli vratu uredit, samo to jaz raje ne bi, da nebo smesna potem  Cheesy

Pa se nekaj, v razredu mladih ze mora stat v razstavni drzi tisto ko je pes pred tabo(nemorem se spomnit izraza) Smiley Pa kaj je vec psov naenkrat v ringu, ker se bojim, da bo pri moji to problem, da nebo htela lepo ob meni tect in me bo prehitevala non-stop. Joj, joj - sami problemi.
Ceprav sem v Ljubljani tudi kompliciral pa je bilo vse vredu, samo je pa res da sma tam bila sama v ringu.

Aja, cestitam za zmago! Grin

No, zdaj sem se razpisal, tak da lep pozdrav.
Logiran
Strani: 1 ... 43 44 45 46 47 [48] 49 50 51 52 53 ... 120   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 8  |  Tema: Labrador retriever
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.