No evo, danes sta točo 2 tedna, odkar je Rita dobila svoj dokončni dom. Kaj naj rečem, krasna kužika
.
Na še hladen četrtek, smo se Atos, fant in jaz po pospešenem postopku spokali v avto in šli v zasnežene hribe, da še njegovo visočanstvo Atos da privolitev....ni bilo treba, ker sem itak vedela, da se bomo vračali z dvema vražičema. In smo se. Najprej je letela v banjo, kjer ji ni ravno pasalo kopanje (razen masaže med šamponiranjem
), ampak je vsa čista lahko povohljala naokoli, se parkrat zamerila Atosu, itak, ker ni razumela, da je on bitje ki ceni svoj mir. Kmalu je spoznala, katera skleda nikakor ni njena, ni imela problema z raziskovanjem kavča, žrla je vsepovprek, kot da ne bi še videla hrane...in temu primerno pokakala celo stanovanje hehe.
Ampak kar je najpomembneje, Rita je od tistega četrtka imela svoje mehko ležišče, dva ljubeča objema (jooj, kako je mehka), in končno svobodo!! Ko smo šli na barje, je sploh ni motil tista dooolga vrv, ki jo je vlekla za sabo - smrček v tla in piči. Ko jo pokličem pa vedno prilaufa do mene, češ, kaj je
? Šušta, tak odriv ima da je že prav smešna
. Ko teče ji le malo manjka, da ne poleti, zaradi svojih ogromnih ušes
.
Naredili smo inšpekcijo ušes, inšpekcijo zobkov, tudi med brisanjem tačk je malo bolj umirjena. Hitro se uči....od Atosa...ampak nič gentelmanskega, samo skakanje in teženje
. Je malo hudiček tamala.
Do ljudi je prijazna, celo preveč, ker bi na vsakega skočila in ga polizala, pa ne razume, zakaj ne sme.... Kablov se na srečo ni lotila, se pa je mojih rok, eh, njen
pogled, ko misli, da je grizenje igra. Domači so itak vsi očarani od njenega pogleda in lepote, tko je ljubka da se vsi obračajo za njo.
V glavnem, mi smo srečni, ona tudi. Atos malo manj, ampak je v teh dveh tednih že ful napredoval, hja, zdej sta že oba na kavču (prej je on bil pod kavčem)
, tako da smo pač vsi štirje stisnjeni in se prekladamo levo desno.
Trenutno leži pri meni na tleh in panča kot angelček in neki mrmra
zdej pa še tri slikice, Rita je namreč zelooo sramežljiva dečva
Upam, da ju še z Atosom skupaj kdaj ujamem